Suprastructuri LogicLine

Suprastructuri LogicLine

Sistemele LogicLine pentru platforme și pick-up-uri - asigura transportul protejat si sigur, utilizand in cel mai bun mod zona de incarcare si castigand noi spatii de depozitare. Accesarea la echipament se face foarte rapid si usor, lucrul devenind cat mai ergonomic.

Solutiile LogicLine System sunt concepute pentru a proteja suprafetele de incarcare si cele de depozitare. Cu ajutorul acestor sisteme, aveti acces și posibilitatea de a lucra intr-un spatiu ergonomic bine compartimentat. Printre solutiile LogicLine se numara: cutiile de transport, suporturile de incarcare si prelate pentru o protectie avansata. Aceste componente se potrivesc ca niste blocuri de constructie si creeaza un spatiu ordonat si sigur pentru vehiculul dumneavoastra cu platforma sau pick-up.

Suprastructuri pentru vehicule de calitate superioara

LogicLine, specialistul dumneavoastra pentru transportul si securizarea legala a marfurilor, va ofera solutia potrivita pentru platformele si pick-up-urile dumneavoastra:

  • caroserii care profita la maximum de capacitate de depozitare din zona de marfa
  • suprastructura vehiculului care va ofera acces rapid la uneltele si echipamentele de lucru
  • suprastructuri de vehicule pentru transportul sigur si fiabil al incarcaturilor grele si lungi
  • suprastructura vehiculului cu care iti poti organiza eficient procesele de lucru in mod ergonomic.

Suprastructuri pentru vehicule comune cu platforma

Aceste solutii de caroserie cu platforma si transport pentru pick-up sunt solutii ingenioase care pot fi adaptate optim vehiculului dumneavoastra.

Sunt compatibile cu vehiculele cu platforma obisnuita de la Volkswagen, Citroen, Fiat, Ford, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot sau Renault si pickup-urile de la Volkswagen, Mercedes-Benz, Ford, Fiat, Mitsubishi, Renault sau Nissan.

Cu toate acestea, solutii speciale de caroserie de siguranta pot fi fabricate personalizat pentru vehicule si alte platforme sau tipuri de camionete.

Proprietatile produselor LogicLine

  1. Caroseria robusta este adaptata pentru o combinatie optima de stabilitate si greutate redusa si este realizata numai din materiale de inalta calitate. Cutiile de transport sunt alcatuite dintr-o structura de cadru din aluminiu cu suruburi, cu pereti din otel galvanizat. Capacitatea de incarcare a suportului de sarcina provine dintr-o constructie solida din teava de otel galvanizat.
  2. Siguranta si eficienta in centrul atentiei: Fiecare cutie de transport, suport de incarcare si prelata LogicLine este complet universala si poate fi adaptata in continuare nevoilor dumneavoastra cu accesorii adecvate, cum ar fi curele de fixare, stabilizatoare, aparate pentru luna, antebrate, conexiuni electrice, protectie impotriva uzurii sau asamblare rapida a sistemului.

Obiectivele principale sunt siguranta si eficienta. Pentru ca sistemul LogicLine este testat de TUV, va protejati pe dumneavoastra si pe alti participanti la trafic, deoarece marfurile neasigurate in mod corespunzator pot duce la accident care pun in pericol viata si integritatea corporala. Daca va depozitati uneltele scumpe si materialele de lucru valoroase pe platforma si camioane unde sunt bine protejate, le puteti pastra in siguranta.

Cu LogicLine obtineti caroserie de cea mai buna calitate. Dezvoltat si asamblat in Austria. Ne-ar placea sa va sprijinim in cautarea caroseriei ideale - impreuna cu echipa noastra de servicii pentru clienti, vom gasi solutia perfecta!

 
TRIMITE-NE O SOLICITARE