Metode de plata

Modalitati de plata

Puteti alege, odata cu plasarea comenzii, modalitatea in care sa faceti plata:

 • Plata in sistem ramburs - veti plati catre curierul care va livreaza comanda. Limita maxima 5000 Lei pentru persoane fizice si 1000 Lei pentru persoane juridice
 • Plata la sediu/punct de lucru - numerar sau cu cardul. Pentru numerar este limita maxima 5000 Lei pentru persoane fizice si 1000 Lei pentru persoane juridice.
 • Prin transfer bancar (virament sau ordin de plata)
 • Plata online folosind cardul
 • Plata online folosind cardul de cumparaturi in RATE

 

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Limita maxima 5000 Lei pentru persoane fizice si 1000 Lei pentru persoane juridice

Plata la sediu/punct de lucru

Optiunea de plata la sediu/punct de lucru este disponibila in cazul in care clientul solicita ridicarea produselor comandate de la un anumit punct de lucru/magazin de desfacere al site-ului Aleo (www.aleo.ro).

In momentul in care se efectueaza o comanda cu plata la sediu este necesar sa stabiliti data in care vor fi ridicate produselor. In cazul in care clientul nu se prezinta in data stabilita, Aleo (www.aleo.ro) isi rezerva dreptul de a repune in vanzare produsele dupa 24h.

Plata se efectueaza integral la sediul magazinului.

Plata se poate efectua NUMERAR sau cu CARDUL prin intermediul terminalelor POS existente in showroom.

Pentru platile in numerar este limita maxima 5000 Lei pentru persoane fizice si 1000 Lei pentru persoane juridice

Cardurile acceptate: Visa, Visa Electron, Maestro si MasterCard

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

 

Plata prin banca

Transferul bancar ofera posibilitatea clientului de a plati atat prin virament bancar (folosind un serviciu de Internet Banking sau prin ordin de plata completat fizic la banca sa) cat si prin depunere de numerar in contul comerciantului la banca acestuia.

Pentru plata prin transfer bancar, Aleo (aleo.ro) va emite o factura proforma care va fi trimisa prin email clientului. Dupa efectuarea platii se va emite factura finala si se vor expedia produsele comandate.

Expedierea comenzii se va efectua doar dupa ce plata se inregistreaza la banca. Comenzile nu se expediaza in baza unui OP trimis de catre client

 

Plata online folosind cardul  

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, aleo.ro foloseste platforma NETOPIA. Informatiile dumneavoastra nu sunt stocate pe serverele Aleo. Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala.

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi). 

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

 

Plata online folosind cardul de cumparaturi IN RATE

Finantare intre 2 si 10 RATE lunare (in functie de banca), FARA DOBANDA!

Optiunea de plata in rate apare dupa ce clientul introduce numarul carduluiacesta fiind automat identificat ca si un card de rate, ulterior aveti posibilitatea sa alegeti intre 2 si 12 rate lunare de plata.

OBS: Plata folosind cardul in RATE poate fi facuta DOAR online, cu optiune de livrare prin curierat sau RIDICARE DIN MAGAZIN.

 

 Carduri de cumparaturi acceptate:

 

 1. Card Avantaj  - de la 2 la max. 9 rate lunare 

Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank. 


Cum puteti obtine CardAvantaj?

 • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
 • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum"
 • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.

Plata folosind cardul in RATE poate fi facuta doar online, cu optiune de livrare prin curierat sau ridicare din magazin.

 

 1. Garanti Bank - de la 2 la max. 10 rate lunare


Vrei sa cumperi mai usor ce iti doresti?

Ai posibilitatea de a opta pentru sistemul de plata in rate cu 0% dobanda la ALEO.ro folosind Cardul de RATE Garanti Bank BONUS+

pana la 10 rate fara dobanda
Plata folosind cardul de RATE poate fi facuta doar online, cu optiune de livrare prin curierat sau ridicare din magazin.

 

 1. Cardul STAR Card Banca Transilvania- de la 2 la max. 7 rate lunare

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania:


Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in max 7 RATE fara dobanda

 • Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium
 • Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:
 • Rate fara dobanda  perioada de gratie de pana la 56 de zile, comision zero la toate cumparaturile, plati sigure pe internet
 • Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.
 • Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila  0800 80 2273 (CARD) 
 • *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila sau 0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

Plata folosind cardul in RATE poate fi facuta doar online, cu optiune de livrare prin curierat sau ridicare din magazin.

 

 1. Cardurile de credit Alpha Bank- de la 2 la max. 10 rate lunare

 


Foloseste cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank si beneficiezi de  pana la 10 rate fara dobanda pentru toate produsele ALEO achizitionate online.

Cardurile incluse in program sunt: ALPHACARD VISA CREDIT, ALPHA MASTERCARD CREDIT, ALPHACARD VISA GOLD, ALPHA MASTERCARD CO-BRANDED.

Plata folosind cardul in RATE poate fi facuta doar online, cu optiune de livrare prin curierat sau ridicare din magazin.

Categories: Comenzi & Livrare