Foloseste Codul de reducere BTC15 si ai 15% discount pentru produsele din categoria Back to Campus. Valabil in perioada 27.09-08.10.2023. Vezi pagina Regulament Campanie

Livrarea comenzilor

Costuri de livrare

Indiferent de valoarea comenzii se percepe o taxa de curier de 25 lei.

Modalitati de livrare

  • Prin intermediul curierului, expedierea bunurilor comandate pe site-ul www.aleo.ro  se efectueaza fie direct din depozitul entitatii www.aleo.ro, de la unul din punctele de lucru, fie direct de catre furnizor.
  • Cu ridicare de la unul din punctele noastre de lucru din tara, in 24-48 ore, dupa ce vi se confirma telefonic sau prin email ca puteti merge sa ridicati comanda. Va rugam sa verificati programul de lucru al magazinului (afisat pe site la sectiunea „Magazine”)

Termen de livrare

  • Termenul de livrare poate varia intre 24h si 10 zile lucratoare in functie de disponibilitate si de ziua si ora plasarii comenzii pe site.*
  • NOTA: Pot aparea intarzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat în magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore, la maxim 30 de zile.
  • Nu se fac livrari sambata si duminica

 

Destinatii de livrare

Produsele se expediaza doar pe teritoriul Romaniei.

 

* toate comezile plasate de Luni pana Vineri pana la ora 16:00 se predau firmei de curierat in ziua in care se plaseaza comanda. Comenzile plasate Vineri dupa ora 16:00 si in weekend vor fi procesate si  expediate in cursul zilei de luni.

**Termenul de livrare poate fi influentat si de volumul de marfa expediat de firmele de curierat.

Categories: Comenzi & Livrare