Incuietori antifurt Autoutilitare

Va prezentam cele mai versatile si inovatoare solutii de blocare a usilor pentru vehiculele comerciale si rulote

CargoBLOCK 

CargoBlock este un sistem avansat de siguranta, conceput pentru a proteja usile vehiculelor utilitare comerciale. Inchidere securizata pentru compartimentele de marfa ale vehiculelor comerciale. Fiabilitatea incuietorii este garantata de alegerea materialelor folosite, realizate din duraluminiu cu placi de otel inoxidabil. Incuietoarea este ideala pentru proprietarii de vehicule care transporta marfuri sau echipamente valoroase sau doresc sa securizeze vehiculul la incarcare si descarcare (vehicule ale comerciantilor, companii de transport, etc.). Acest lucru protejeaza eficient usile din spate si usile laterale culisante.

Instalarea este absolut necomplicata si economiseste timp (max. 5 minute pe incuietoare) , deoarece incuietoarea usii poate fi instalata fara efort, fara cunostinte speciale - si chiar fara a fi nevoie sa gauriti panoul vehiculului (interesant si pentru vehicule in leasing). Sistemul de securitate foloseste pur si simplu punctele de atasare existente ale mecanismelor de blocare originale.

Note si comentarii

 • Disponibile ca set de 2 (pentru usi spate si usa glisanta dreapta).
 • Nu este potrivit pentru vehicule cu hayon
 • Cheile pot fi scoase numai dupa ce sistemul a fost inchis
 • Cheile de inlocuire nu pot fi facute - cu toate acestea, daca toate cheile sunt pierdute, producatorul StarBlock va inlocui cilindrul de inchidere contra cost.
 • Blocarea simultana pentru mai multe blocuri de marfa nu poate fi oferita in prezent pentru flotele mari de vehicule
 • Curatati cilindrul de blocare aproximativ la fiecare 6 luni folosind presiunea aerului pentru a indeparta praful si murdaria
 • Cand spalati manual vehiculul, nu expuneti cilindrul de blocare direct la stropi de apa

Functie si asamblare

 • Activare (inchideti usa):
 • Pur si simplu incuiati incuietoarea cu cheia (intoarceti 90 de grade la dreapta).
 • Dezactivare (deschideti usa):
 • Pur si simplu deblocati incuietoarea cu cheia (intoarceti 90 de grade la stanga).
 • Instructiunile de asamblare sunt disponibile sub forma fisiere PDF

Avantaje & Detalii

 • Securitate inovatoare pentru spatiul de marfa/usi pentru autoutilitare, furgonete si autocaravane cu usi din spate si/sau usi glisante
 • Instalare fara gaurire pe panoul vehiculului, unica pe piata (max. 5 minute per lacat), produsul fiind echipat cu placi dedicate punctelor de fixare originale ale autovehiculului
 • Incuietoarea ramane pe usa la deschidere si inchidere
 • Chei de profil de inalta calitate, nereproductibile
 • Nu exista nici o fanta pentru introducerea instrumentelor de efractie
 • Testat cu succes impotriva gauririi, zdrobirii si tragerii
 • Dimensiuni ambalaj (L/L/H): 255mm/210mm/105mm
 • Greutate set de 2: aproximativ 2,0 kg

Asadar CargoBlock transforma usile furgonetei in adevarate usi blindate, imbunatatind siguranta incarcaturii. Dispozitivul antifurt ofera o solutie sigura si convenabila, depasind abordarea traditionala a lacatelor. Instalarea rapida si imediata va permite sa reduceti semnificativ costurile de instalare.

 

 

 

Un alt model de incuietori :

HEOSafe - VAN Security 

Dispozitivul de blocare HEOSafe - VAN Security este un dispozitiv de înaltă calitate care oferă siguranță suplimentară pentru ușile glisante sau cu balamale, spate și lateral, iar designul său „universal” înseamnă că se va potrivi aproape tuturor mărcilor familiare de autoutilitare. 

Disponibil în trei culori: alb (W), gri-argintiu (G) sau negru (B). 

Încuietoarea de securitate HeoSafe Van impresionează prin instalarea facilă, utilizarea comodă și securitatea garantată. Cu tehnologia sa inteligentă „twistlock”, poate fi configurată pentru a permite sau impiedica deschiderea ușii printr-o simplă rotație la 180 de grade.

Acesta poate fi rotit doar dacă este deblocat mai întâi folosind cheia, ceea ce înseamnă că ocupanții nu pot fi încuiați înăuntru de către cineva din exterior care nu deține cheia. Nici ușa nu poate fi descuiată fără cheie când vehiculul nu este ocupat.

În poziția sa normală, orizontală, corpul principal al încuietorii acoperă șuruburile care fixează placa de bază de caroseria vehiculului. O simplă rotație de 90 de grad a corpului principal expune orificiile de fixare, facilitând montarea unității. Cheia nu poate fi îndepărtată atunci când încuietoarea se află în locul intermediar.

Un exemplu notabil al atenției acordate detaliilor în designul acestor încuietori este capacitatea de a introduce cu ușurință cheia în orice direcție, eliminând astfel frustrările în cazul unor tentative nereușite. Încuietoarea poate fi, de asemenea, montată atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă a vehiculului. Corpurile de blocare sunt confecționate din aluminiu și sunt supuse anodizării înainte de acoperirea cu pulbere, asigurând protecție împotriva coroziunii (beneficiază de o garanție de trei ani împotriva coroziunii).

Vezi incuietorile HeoSafe Van

 

 
TRIMITE-NE UN MESAJ