Module cu casete de service

Module cu casete de service
Filtreaza dupa Vezi filtrele

5 rezultate

Filtreaza dupa Vezi filtrele

5 rezultate

Datorita casetelor de service, veți avea grija de cele mai mici elemente, precum suruburi, piulite, conectori electrici, scule mici si multe altele. Casetele service vin in multe versiuni, defalcate dupa marime, inaltime (66, 100, 130, 170, 275 mm) si aranjarea recipientelor din plastic in interiorul valizei.

Modul Provan 0.5 m cu 4 casete de service Modul Provan 0.5 m cu 4 casete de service Modul Provan 0.5 m cu 4 casete de service

Un numar mare de configuratii face posibila potrivirea perfecta a casetei la cerintele aproape oricarui tip de serviciu.

Casetele de service sunt realizate din otel de cea mai buna calitate. Materialul, trecand printr-o serie de prelucrari si teste, ia forma unei casete cu cea mai inalta precizie si respectarea celor mai stricte standarde. Avand un invelis de protectie, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la posibila coroziune. Sistemul de glisare protejeaza caseta impotriva deschiderii accidentale. In ciuda dimensiunilor sale compacte, casetele sunt capabile sa reziste pana la 30 kg de sarcina. Acest lucru este deosebit de important atunci cand depozitați articole metalice, a caror greutate poate deteriora organizatoarele din plastic de dimensiuni similare.

Suntem norocosi sa traim vremuri in care solutiile practice ne fac viata de zi cu zi și munca mai usoara. Avand totul organizat si la indemana veti economisi timp si, prin urmare, si bani. Intr-un set cu constructie modulara, casetele de sevice vor fi o completare excelenta a sistemului de depozitare și transport din atelierul dumneavoastra mobil.