Sertare XLD cu deschidere 100%

Sertare XLD cu deschidere 100%

Pe langa modulele standard de mobilier, dulapuri si alte sisteme de depozitare, oferta noastra s-a imbogatit si cu produsele din gama XLD – sertare mari, cu deschidere 100%, rezistente si ușoare.

GAMA DE PRODUSE XLD

Aceste produse noi, inovatoare, sunt fabricate din materiale usoare, dar foarte rezistente, permitand un spatiu de marfa foarte mare.

Fie ca sunteti in cautarea unei podele duble cu acces la sertare robuste sau doriti sa utilizati un spatiu de incarcare cu sertare usoare si functionale, gama XLD combina ambele intr-un singur tip de produs.

Este solutia perfecta pentru orice camioneta, indiferent de marimea acesteia.

ROBUSTE SI USOARE

Sertarele XLD sunt robuste, puternice, dar in acelasi timp sunt usoare in dimensiuni XL culisand pe tobogane telescopice cu bile. Fiecare sertar are o capacitate de incarcare de pana la 85 kg (sarcina de suprafata). Cadrele ofera o structura rigida ai solida, crescand in acelasi timp capacitatea de incarcare a vehiculului.

RAPORT PERFECT REZISTENTA-GREUTATE

Datorita utilizarii inteligente a otelului si aluminiului de inaltă calitate, precum si a unui design inovator, producatorii au obtinut un raport ideal rezistenta-greutate pentru linia XLD. Toate produsele sunt acoperite cu pulbere, iar stratul ceramic folosit le face rezistente la zgarieturi.

PROIECTATE IN FUNCTIE DE NEVOILE DUMNEAVOASTRA

Constructia modulara a liniei XLD permite o gama foarte larga de posibilitati si ajustarea spatiului la nevoile utilizatorului vehiculului. Sertarele pot fi instalate sub podea sau pot fi montate in partea utilitara a masinii.

UTILIZARE FARA LIMITE

Sertarele se deschid 100%, ceea ce va permite sa profitati la maximum de spatiul de incarcare. Un avantaj suplimentar este accesul la sertare din exteriorul vehiculului, oferind acces nelimitat la produsele si instrumentele necesare pentru munca. Capacitatea de incarcare a suprafetei divizate a sertarului plat este de 80 kg, fapt ce faciliteaza stocarea chiar și a celor mai grele echipamente.

INFORMATIE GENERALE

Sertarele XLD obisnuite vin in 4 lungimi, 4 inaltimi si 3 dimensiune ca latime. Cele 4 lungimi standard ale sistemului sunt de 776 mm, 1026 mm, 1266 mm și 1526 mm. Latimile sertarelor pot fi de 324 mm, 466 mm și 609 mm. Înaltimea sertarului poate varia de la 176 mm pana la 579 mm.

Toate sertarele XLD vin cu 3 separatoare si blocuri de montare incluse.

 
TRIMITE-NE O SOLICITARE