Cum comand

Cumparaturile online pe site-ul Aleo.ro se fac rapid si sigur parcurgand pasii urmatori:

Un produs poate fi cautat direct din campul special de cautare sau alegand categoria de produse din meniul afisat:

Meniul este structurat pe categorii si subcategorii:

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul "ADAUGA IN COS" sau "LA COMANDA" (in cazurile in care produsul nu este in stoc).

Produsul este adaugat in cosul de cumparaturi care poate fi vizualizat accesand icon-ul din dreapta sus (pe parcursului procesului de cumparare, puteti vizualiza cosul de cumparaturi cu toate produsele adaugate in cos) :

Veti fi apoi directionat catre fereastra de vizualizare rapida a "Cosului de cumparaturi", unde aveti optiunea sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos, apoi fie puteti accesa butonul "FINALIZARE COMANDA", fie butonul "VEZI COSUL DE CUMPARATURI" :

La accesarea butonului "VEZI COSUL DE CUMPARATURI", se deschide urmatoarea pagina, unde aveti posibilitatea sa folositi voucherele sau cardurile CADOU:

Dupa actionarea butonului "FINALIZEAZA COMANDA", se deschide pagina unde trebuie sa va autentificati. Daca aveti deja cont va puteti loga accesand butonul "INTRA IN CONT".  Daca nu aveti cont, va puteti autentifica fie cu adresa de email, fie cu contul de Facebook sau Google. 

Urmeaza completarea datelor de livrare (informatii necesare pentru expedierea coletului).

Stabiliti apoi metoda de livrare (prin curier sau cu ridicare dintr-unul din magazinele noastre): 

Plasarea comenzii Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare.

Este important sa bifati ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, pentru a putea trece la pasul urmator. In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport.

In final veti putea revizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de plasarea comenzii:

Categories: Comenzi & Livrare