Foloseste Codul de reducere BTC15 si ai 15% discount pentru produsele din categoria Back to Campus. Valabil in perioada 27.09-08.10.2023. Vezi pagina Regulament Campanie

Dotari mobilier Autoutilitare

Dotari mobilier Autoutilitare
Filtreaza dupa Vezi filtrele

Produsele 1 - 20 din 257

Pagina
Filtreaza dupa Vezi filtrele

Produsele 1 - 20 din 257

Pagina

Produse revolutionare in sectorul amenajarii autoutilitarelor, optimizand depozitarea datorita modularitatii mari si solutiilor inovatoare de depozitare.

Designul minimalist dar armonios rastoarna modul de proiectare a mobilierului modular traditional din tabla vopsita si prin urmare eliminand orice cost suplimentar de vopsire si finisare.

Fitinguri sunt durabile in timp si rezistente la rugina si uzura.

Chiar daca are o greutate redusa, este extrem de rezistent si este total reciclabil la sfarsitul ciclului de viata, satisfacand astfel chiar si pe cei mai pretentiosi clienti. Brandurile propuse de noi reprezinta alegerea perfecta pentru vehiculul dumneavoastra, indiferent daca sunteti un comerciant individual sau un administrator de flota cu sute de vehicule.

Inovatiile si caracteristicile avansate de design tehnic, au facut ca mobilierul din oferta noastra sa fie cea mai fiabila si versatila solutie de rafturi pentru furgonete disponibila. Cu un design deosebit si calitate premium, produsele din portofoliul nostru indeplinesc toate asteptarile in ceea ce priveste functionalitatea, manopera si siguranta!