Sisteme incarcare tip macara

Sisteme incarcare tip macara

EasyLoad: sistemul inteligent de încărcare pentru vehicule comerciale

Este încărcarea și descărcarea utilajelor si mărfurilor grele o problemă? EasyLoad de la MAD este soluția perfectă.

Sistemul de încărcare inovator MAD EasyLoad se distinge în mod remarcabil față de toate celelalte sisteme de încărcare destinate autoutilitarelor și camioanelor.

Cu ajutorul brațului extensibil alimentat electric,  poate manipula sarcini de până la 250 kg sau varianta pentru sarcini grele pana la 500kg și le poate plasa cu precizie în zona de încărcare a vehiculului.

 

Acest sistem constă într-o unitate de troliu compactă și de înaltă calitate, echipată cu un braț extensibil. Atât brațul, cât și troliul pot fi acționate cu o simplă apăsare a unui buton. Unitatea de control mobilă este ușor de manevrat cu o singură mână. Cu MAD EasyLoad, nu va mai fi nevoie de alte echipamente sau de a depinde de facilitățile disponibile la punctele de livrare sau colectare.

Procesul de instalare este extrem de simplu. Sistemul de încărcare EasyLoad este montat pe un subcadru ușor și autoportant, care se fixează la punctele de ancorare existente în vehicul. Doar două cabluri trebuie conectate la sursa de alimentare a vehiculului. Nu este necesară nicio modificare costisitoare!

Puteți manevra EasyLoad cu ușurință în lateral sau în mijloc, plasand astfel cu precizie incarcatura in interiorul vehiculului si folosind la maxim spatiul de incarcare. 

Atunci când vehiculele sunt schimbate, EasyLoad poate fi ușor dezinstalat și reinstalat. Acest sistem de încărcare este compatibil cu o gamă largă de vehicule, inclusiv Ford Transit, RAM ProMaster, Mercedes Sprinter și Nissan NV.

Sistemul MAD EasyLoad vine în ajutorul șoferilor și al angajaților, eliminând riscurile de accidentare și pericolele pentru sanatate legate de manipularea repetată a sarcinilor grele.

Cu MAD EasyLoad, puteți crește capacitatea și productivitatea flotei dumneavoastră. 

Modele EasyLoad

 • EasyLoad 250-1900  250 kg - 1900 mm - 5,1 lungime cablu
 • EasyLoad 250-2300  250 kg - 2300 mm - 4,8 m lungime cablu 8,9 m
 • EasyLoad 500 500 kg - 2300 mm - 2,4 m lungime cablu
 • EasyLoad 501 500 kg - 2300 mm - 16,5 m lungime cablu
 • EasyLoad 502 500 kg - 2300 mm - 16,5 m lungime cablu - punct de ancorare certificat pentru dispozitivul de oprire a căderii

Fie că este vorba despre service la fața locului, inspecții de canalizare sau lucrări rutiere, in toate cazurile, EasyLoad oferă solutia de incarcare eficienta.

EasyLoad este, de asemenea, bine gândit, cadrul de montare fiind universal, se potrivește în orice vehicul comercial. Cu un EasyLoad la bord, o persoană poate acum încărca și descărca marfă grea independent, ceea ce este extrem de eficient.

 

Siguranța pe primul loc! 

Cel mai recent EasyLoad E-502 din gamă este prevazut cu un punct de ancorare certificat pentru protecție împotriva căderii. Acesta este situat la capătul brațului. La acesta poate fi atașat un dispozitiv de oprire a căderii, care previne căderea persoanelor în puț atunci când coboară în canalizare. Acest lucru elimină necesitatea unui trepied ca punct de ancorare independent pentru un dispozitiv de oprire a căderii. Iar pentru coborârea echipamentelor sau ridicarea capacelor de cămine grele, puteți folosi cârligul aceluiași EasyLoad. Două funcții diferite au fost combinate inteligent în acest nou tip de EasyLoad. 

Pe lângă economisirea de timp și bani, EasyLoad cu punct de ancorare pentru protecție împotriva căderii, asigură că angajații lucrează în siguranță!

Cu o capacitate de nu mai puțin de 500 de kilograme, este ideal pentru mutarea utilajelor grele de care este nevoie la renovarea sistemului de canalizare. Dispune de troliu cu un cablu extra lung, care are o rază de acțiune de până la 17 metri sub nivelul solului. Brațul și troliul sunt controlate electric printr-o telecomandă simplă care poate fi operata cu ușurință cu o singură mână. Dispozitive suplimentare pentru transportul echipamentelor și persoanelor la sistemul de canalizare nu sunt așadar necesare și nu este dependent de infrastructura de pe amplasament sau de terți. Punctul de ancorare pentru dispozitivul de oprire a căderii este certificat și respectă standardul de siguranță NEN-EN 795:2012. Este de la sine înțeles că fiecare EasyLoad respectă Directiva Mașini, care garantează funcționarea în siguranță a sistemului.

In concluzie:

AVANTAJELE SISTEMELOR DE INCARCARE MAD EASYLOAD:

 • Crește eficiența: economisiți efortul unei persoane suplimentare
 • Asigură condiții de muncă sigure și usoare: brațul și troliul sunt controlate electric printr-o telecomandă simplă ce se opereaza cu ușurință cu o singură mână. 
 • Previne problemele de sanatate
 • Spațiul de încărcare rămâne aproape complet disponibil
 • Se potrivește în fiecare dubă și este ușor de transferat
 • Este o investiție care dă cu adevărat roade
 • Este o solutie super avantajoasa deoarece o incarcatura care ar necesita doua sau mai multe persoane, cu EASYLOAD poate fi manevrata de un singur om!
 

 

 

 

 
TRIMITE-NE UN MESAJ