Capitonaje profesionale

Capitonaje profesionale
Filtreaza dupa Vezi filtrele

Produsele 1 - 20 din 11527

Pagina
Filtreaza dupa Vezi filtrele

Produsele 1 - 20 din 11527

Pagina

O autoutilitara profesionala este mai mult decat un mijloc de transport. Este un spatiu de lucru care trebuie sa fie puternic, durabil si confortabil in interiorul sau.

Mai presus de toate, trebuie sa-si serveasca perfect utilizatorul fara probleme sau fara a compromite calitatea si siguranta marfii.

Eficienta utilizarii unei autoutilitare pe termen lung depinde de protectia cu materiale durabile a podelei si a caroseriei interne, protejand in acelasi timp echipamentul de munca si marfa transportata.

Exista situatii in care materialul transportat nu este pozitionat cu precautie si in astfel de cazuri, orice cadere a unei parti a marfurilor pe podea sau pe peretii camionetei poate provoca lovituri urmate de formarea petelor de rugina, deformand tabla, deteriorand stratul de vopsea si favorizand infiltratiile de apa. Astfel, umiditatea din interiorul dubei poate compromite siguranta bunurilor transportate.

Protectia interiorului dubei cu materiale de calitate, rezistente la impact, la intemperii si substante chimice, creste valoarea dubei.

Podele Kore Capitonaj KORE peretiCapitonaj KORE plafonAcoperitoare arc roti Kore Montaj: In kit veti primi instructiunile si toate accesoriile necesare, kiturile pot fi instalate in orice locatie. Tot ce aveti nevoie sunt uneltele de mana de baza.

Ordinea de instalare a podelei, captuselii si acoperitoarelor arcului rotii:

  • Asezati acoperitoarele peste arcurile rotilor. Instalati podeaua. Partea inferioara a acoperitoarei arcului rotii este fixata in siguranta sub panoul de podea si nu necesita fixare suplimentara.
  • Instalati captuselile laterale, marginea din spate a acoperitoarelor arcului rotii se afla in spatele captuselilor peretilor Kore si este asigurata folosind elementele de fixare furnizate.
  • Avem instructiuni specifice modelului pentru majoritatea modelelor; le vei primi impreuna cu kit-ul.

Pentru informatii suplimentare sau mai detaliate, va rugam sa ne contactati specialistii. Pentru a comanda podeaua si capitonajul potrivite dubei dvs., puteti folosi filtrele pentru marca, modelul, anul de fabricatie, lungimea si alte specificatii ale autoutilitarei, precum si materialul din care sa fie fabricate!