Termeni si conditii

Date Vanzator:

Nume firma vanzator: S.C. TOPTOOLS S.R.L.

Cod fiscal: RO17593204

Nr. inregistrare RC: J12/1842/2005

Sediu social: str. Meteor nr.71B, Cluj Napoca, jud. Cluj

Banca: Transilvania

Cont Bancar: RO95BTRL01301202990197XX

Capital social: 200 Lei

website: www.aleo.ro

 

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Aleo.ro (aleo.ro).

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului ALEO(www.aleo.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

 • Continutul acestui site NU poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise.
 • Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
 • Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

 • Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara.*
 • Raporturile comerciale dintre cumparator si Aleo.ro (www.aleo.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
 • Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
 • Administratorul Aleo.ro (www.aleo.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).
 • Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

 • In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal.
 • Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces.
 • In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului.**
 • Aleo (www.aleo.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

 • Prin folosirea site-ului Aleo (www.aleo.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Aleo (www.aleo.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia.
 • In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

 • Administratorul Aleo (aleo.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Aleo (www.aleo.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.
 • Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@aleo.ro

*Informatiile despre produse

 • Informatiile produsele au titlu de prezentare. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site (texte, imagini, prezentari multimedia) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 • Diferente de culori intre imagini si produsul real. Datorita ecranelor dispozitivelor electronice (PC, Laptop, Tableta, Telefon) si a setarilor acestora, va rugam sa retineti ca pot exista diferente de nuante intre culorile produselor expuse pe site şi produsele in sine.

Politica de vanzare online

 • Ne rezervam dreptul de a modifica preturile ca urmare a schimbarii cursului de schimb valutar sau a altor situatii.
 • Din momentul in care Vanzatorul a confirmat comanda Clientului, preturile nu mai pot fi schimbate.
 • Vanzatorul poate publica pe Site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
 • In cazul platilor online, Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de valuta initiala. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

Drepturi de autor

Intregul continut al Site-ului – imagini, fotografii, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Vanzatorului si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea, preluarea, copierea sau modificarea fara acordul Vanzatorului a oricaror elemente enumerate mai sus este interzisa si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

**Securitatea datelor personale

Securitatea datelor personale este tratata in pagina Politica de confidentialitate, care este parte integranta a Termenilor si conditiilor.

Dispozitii finale

 • Vanzatorul isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra Site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta Site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.
 • Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe Site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari sau setari care nu sunt facute de administratorul Site-ului.
 • Orice conflict aparut intre Client si Vanzator va fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, competenta revine instantelor de judecata romane.
 • Comenzile plasate pe website (www.aleo.ro) cu metoda de livrare Ridicare din magazin, NU implica montajul gratuit al produselor in magazine. Colegii din magazine efectueaza montajul produselor la cererea clientilor dar pentru unele produse se poate poercepe o Taxa de montaj. La produsele pentru care se solicita taxa de montaj apare notificare in pagina de produs, pe website, dar daca din terte cauze nu a fost afisat mesajul acest lucru nu ofera dreptul clientului de a solicita montaj gratuit.
 • Clientul are obligativitatea de a intreba in magazin daca se ofera montaj gratuit pentru produs.
Categories: Informatii legale