Echipamente transport pe vehicule pick-up

Echipamente transport pe vehicule pick-up

LogicLine va transforma pick-up-ul intr-un vehicul utilitar off-road practic. Si toate acestea in mod individual - adaptate atat la dimensiunile vehiculului dumneavoastra, cat si la utilizarea preconizata. Cu ajutorul suportului extensibil pentru sarcini grele se poate utiliza intreaga suprafata a zonei de incarcare, acesta actionand ca un sertar extensibil. Chiar si marfa grea poate fi accesata din mai multe parti. Uneltele dvs. pot fi practic depozitate in cutia de depozitare, iar suporturile de incarcare special create va permit sa transportati marfuri lungi in unghi si/sau pe orizontala.

Cu sistemul pentru pick-up, aveti o solutie completa, sistematica si versatila, formata dintr-un panou rigid si un suport lung pentru marfuri, va garanteaza o munca eficienta in afara drumului.

Structura adaptata la comanda pentru pick-up-ul dumneavoastra

Pick-up-urile se caracterizeaza in primul rand prin zona de incarcare mare si plana. Daca aceasta zona de incarcare deschisa nu mai este suficienta pentru calatoriile dvs. off-road, atunci puteti crea solutii sigure si utile cu ajutorul solutiilor de la LogicLine. Accesul mai dificil pe zona de incarcare a pick-up-ului pentru a aduce o unealta sau o lada de scule care intarzie procesele de lucru sunt de domeniul trecutului cu aceasta caroserie de pick-up. Bunurile si materialele sunt usor accesibile si, de asemenea, protejate cu ajutorul cutiilor de transport, a suporturilor de incarcare, a suportului extensibil pentru sarcini grele si a altor accesorii.

Utilizati intreaga zona de incarcare a vehiculului dvs.

Cu LogicLine va puteti configura caroseria pick-up in asa fel incat intreaga zona de incarcare sa fie utilizata in mod ideal si sa indeplineasca cerintele dumneavoastra. Acest lucru se poate realiza cu panouri rigide sau cutii, unde sculele si trusele dvs. au un loc fix. Cu suporturi de incarcare care va permit sa transportati materiale de lucru lungi si grele, chiar si peste acoperisul pick-up-ului. Cu sertare extensibile pentru sarcini grele care va permit un acces usor si ergonomic. Acest lucru confera pick-up-ului dumneavoastra eficienta de care aveti nevoie in munca de zi cu zi. Si, in acelasi timp, sculele dvs. scumpe sunt protejate de intemperii si furt in caroseria pick-up-ului dvs.

Suprastructurile standard LogicLine si-au dovedit valoarea pe pick-up-uri de la VW, Mercedes, Ford, Mitsubishi si Nissan. Dar pot fi dezvoltate solutii de sistem individuale si pentru alte pick-up-uri. Suprastructurile standard sunt testate TUV pentru a fi sigure.