PickUp Box

PickUp Box

Cutie pentru vehicule pick-up - Depozitati uneltele si echipamentele in conditii de siguranta

Cutia LogicLine PickUp Box este solutia pentru transportul in siguranta si eficient al incarcaturii cu vehiculul pick-up al dumneavoastra. Cutia se potriveste pe toate modelele obisnuite de pick-up si are un volum de incarcare de 400 de litri. Suficient spatiu pentru a va putea depozita uneltele si echipamentul de lucru in siguranta si le-a lungul vehiculului pentru a fi la indemana.

Conditii flexibile si sigure

Cutia pentru pick-up LogicLine a fost conceputa pentru a se potrivi tuturor modelelor standard de pick-up. Daca este necesar, le puteti completa cu kitul de demontare. In acest fel, puteti elibera rapid zona de incarcare pentru alte scopuri si puteti utiliza cutia PickUp Box pe diferite vehicule. Acest lucru va ofera o flexibilitate maxima. Incuietoarea integrata este, de asemenea, deosebit de avantajoasa cu ajutorul careia incarcatura dvs. este depozitata in mod ordonat si, in acelasi timp, este protejata impotriva furtului.

Pastrati ordinea in zona de incarcare

Echipati-va cutia de transport cu separatoare de compartimente si compartimente suspendate sau cu suporturi pentru cutii de conserve, cabluri sau scule. Cu ajutorul conexiunii de alimentare (230 V), puteti incarca rapid bateriile de la seturile dvs. de scule fara fir in interiorul cutiei de preluare. Iar daca adaugati picioare la cutia de transport, veti castiga, de asemenea, spatiu pretios sub cutie.