Suport extensibil pentru sarcini grele

Suport extensibil pentru sarcini grele

Suportului extensibil pentru sarcini grele

Cum puteti transporta in siguranta incarcaturi grele cu pick-up-ul dvs.? LogicLine are solutia ideala pentru dumneavoastra: suportul extensibil pentru sarcini grele PSL-250 sau PSL-200 (cu sertar integrat)!

Accesul dificil pe distante lungi cu haionul deschis este de domeniul trecutului pentru Volkswagen Amarok, Mercedes-Benz X-Class, Ford Ranger, Fiat Fullback, Mitsubishi L200 si Nissan Navara.

Pur si simplu scoateti extensia pick-up-ului pentru sarcini grele lunga aproape un metru si accesati incarcatura la inaltimea ideala si la indemana.

Suportul extensibil PSL-200 cu sertar pentru sarcini grele va ofera si mai mult spatiu de depozitare. La inaltimea ideala de lucru, le puteti extrage complet si va puteti depozita uneltele in ele intr-un mod practic si organizat. Nimic nu mai sta in calea proceselor dvs. de lucru ergonomice si eficiente.

Incarcatura securizata pe pick-up-ul dumneavoastra

Cu ajutorul sinelor de ancorare din aluminiu, a chingilor de ancorare si a accesoriilor, puteti fi siguri ca incarcatura este fixata la locul ei. Daca adaugati o balustrada de jur-imprejur la suportul extensibil de mare rezistenta, puteti crea un spatiu de dimensiuni mai potrivite pentru incarcatura dvs.

Cu sau fara sertar, suportul extensibil pentru sarcini grele poate fi combinat in mod ideal cu PickUp System.

Tabbed Image Gallery

Click on the images below:

Nature
Snow
Mountains
Lights
×