PickUp SideBox

PickUp SideBox

Cutie cu montare laterala PickUp SideBox pentru vehicule pick-up

  • Dimensiuni pentru Mercedes, Nissan, Renault și Toyota : 1180 x 1001 x 566 mm
  • Dimensiuni pentru VW, Ford si Mitsubishi: 1180 x 1053 x 566 mm
  • Deschidere de incarcare: 1126 x 407 mm
  • Volum: 352 L
  • Capacitate maximă de incărcare (in kg): 120
  • Material: Aluminiu

Fara a fi nevoie sa va urcati pe zona de incarcare, puteti accesa cu usurinta uneltele si sculele din cutia cu montare laterala SideBox. In functie de ceea ce este mai practic pentru dumneavoastra, o puteti monta pe partea soferului sau a pasagerului in zona de incarcare. Sub cutie ramane un spatiu valoros de depozitare pentru bunurile dumneavoastra cu cozi lungi.

       

Totul bine protejat in zona de incarcare

Datorita constructiei stabile din aluminiu si a garniturii de etansare cu pana testate TUV, continutul cutiei dvs. este bine protejat de toate conditiile meteorologice. Cu ajutorul inchiderilor, continutul este, de asemenea, in siguranta fata de hoti. Cutia cu montare laterala PickUp SideBox se potriveste tuturor modelelor standard de pick-up si este usor de montat pe zona de incarcare.

Accesorii PickUp Box si SideBox:

Cutia cu montare laterala PickUp SideBox: poate fi echipata dupa cum este necesar

Un raft intermediar orizontal, un covor antiderapant sau diverse suporturi fac o cutie PickUp SideBox si mai eficienta pentru nevoile dumneavoastra. PickUp SideBox poate fi, de asemenea, combinata cu suporturile de incarcare PickUp Racks. O combinatie imbatabila pentru munca dvs. pe teren.