Suporturi incarcare sarcini grele pe platforma

Suporturi incarcare sarcini grele pe platforma

Suporturile de incarcare pentru transportul sigur al marfurilor lungi

Cu ajutorul modulelor versatile de la LogicLine sunteti bine echipat pentru transportul marfurilor lungi. Pentru a va asigura incarcaturile lungi in conformitate cu legea, exista un suport de incarcatura adecvat, testat TUV, pentru fiecare model de platforma. Fie ca simplu suport pentru scari, fie pentru materiale de lucru lungi si grele – cadrul suportului poate satisface cu siguranta cerintele dumneavoastra de transport orizontal sau inclinat. Daca este necesar, puteti utiliza spatiul de pe zona de incarcare pentru alte marfuri de lucru sau puteti asigura si mai multa ordine pe vehiculul dvs. cu platforma cu ajutorul cutiilor de transport practice de la LogicLine.

Cautati un suport pentru scari sau un grilaj de protectie cu pereti solizi? Nu va doriti doar o simpla fixare a scarii pe vehiculul dumneavoastra cu platforma, ci si o caroserie care poate transporta in siguranta si incarcaturi foarte grele si lungi? Sau, in cel mai bun caz, o solutie care combina diferite functii si care este adaptata in mod ideal la nevoile dumneavoastra de lucru? Suporturile de sarcina de la LogicLine sunt multifunctionale si pot indeplini cu siguranta cerintele pentru vehiculele dumneavoastra cu platforma. In ceea ce priveste stabilitatea, suporturile cu greu pot fi depasite, deoarece pot transporta pana la 350 de kilograme datorita constructiei lor din otel galvanizat. Acolo unde alte suporturi de scari pentru vehicule cu platforma renunta, suporturile de incarcare de la LogicLine isi arata puterea lor deosebita.

Transportul de sarcini grele pe platforma

Fie ca sunt inclinate sau orizontale, marfurile lungi, grele si voluminoase pot fi transportate cu usurinta si, mai ales, in siguranta pe vehiculul dumneavoastra cu platforma, cu ajutorul grilajelor. Daca este necesar, puteti integra direct o grila pentru peretele frontal sau o protectie pentru geamul din spate si proteja astfel cabina soferului in cel mai bun mod posibil.

Suporturile cu puncte de ancorare testate sunt facute la comanda pentru vehiculul dumneavoastra cu platforma si pot fi asamblate rapid si usor. Dar si alte accesorii, cum ar fi suporturile de incarcare, consolele de ancorare, stopurile de incarcare sau protectia impotriva abraziunii pot fi atasate cu usurinta la suportul dumneavoastra de incarcare.

 
TRIMITE-NE O SOLICITARE