HeckRack

HeckRack

Suport pentru partea din spate pentru transportul sigur al marfurilor

Doriti sa va transportati marfurile lungi in conditii de siguranta si securitate? Materialele dvs. lungi inclinate si/sau pozitionate orizontal sunt in siguranta pe constructia solida din otel a HeckRacks de la LogicLine. Fiecare grilaj este realizat pentru a se potrivi vehiculului pe care este utilizat.

Suport de transport marfuri HeckRack HR-200

In combinatie cu FrontRack FR-200 sau cu adaptorul FrontRack (pentru reglarea inaltimii), HeckRack HR-200 este solutia ideala pentru transportul peste acoperis a marfurilor lungi cu o greutate de pana la 200 kg. Puteti adauga la suportul HeckRack HR-200 un suport de sarcina suplimentar peste peretele lateral si astfel puteti depozita tije lungi si marfuri voluminoase inclinate.

Suport pe partea laterala a vehiculului HeckRack HR-350

HeckRack HR-350 este ideal pentru transportul inclinat al marfurilor lungi de pana la 350 kg. Astfel, functioneaza ca un suport sigur peste peretele lateral al vehiculului dvs. cu platforma, care nu este in sine potrivit ca suport de sarcina. Puteti indeparta traversele fara unelte.

Sistemul LogicLine: Solutia dumneavoastra de transport dintr-o singura sursa

Cu sistemul modular LogicLine, aproape toate produsele pot fi combinate intre ele, astfel incat sa obtineti solutia potrivita de la o singura sursa. Cu ajutorul echipamentelor suplimentare selectabile (opritor de sarcina cu parghie de prindere, protectie la abraziune sau set de curele de ancorare) puteti adapta caroseria vehiculului in functie cerintele dumneavoastra personale.

 
TRIMITE-NE O SOLICITARE