PowerRack

PowerRack

Sustinerea puternica dintre suporturile de incarcare

PowerRack de la LogicLine va ofera o solutie ideala pentru transportul marfurilor lungi deosebit de grele. Constructia stabila din otel, in combinatie cu bratul frontal, permite o capacitate de incarcare de pana la 350 de kilograme, iar punctele de ancorare testate asigura o fixare sigura a incarcaturii.

PowerRack cu LongRack pentru fixarea practica a incarcaturii

PowerRack in combinatie cu LongRack va ofera si mai multa flexibilitate. Curelele pentru stivuitor va permit sa incarcati cu usurinta cu un stivuitor sau o macara. De asemenea, le puteti stivui pentru a economisi spatiu. LongRack poate fi atasat rapid la PowerRack cu ajutorul sistemului de montare rapida.

Accesorii de transport pentru nevoile dumneavoastra

In gama larga LogicLine veti gasi accesoriile care va optimizeaza PowerRack-ul pentru un transport sigur. Utilizati suportul central pentru o stabilitate si mai mare in timpul transportului orizontal sau utilizati un suport de sarcina pentru transportul diagonal in spate (capacitate de incarcare testata de pana la 200 kg).

Sistemul LogicLine: Combinati dupa cum este necesar

In cazul transportului orizontal de marfuri grele, zona de incarcare a vehiculului dvs. cu platforma poate fi, de asemenea, utilizata in mod optim - de exemplu, pentru cutiile de transport functionale de la LogicLine. Acest lucru inseamna ca vi se ofera o solutie de caroserie personalizata de la o singura sursa.

 
TRIMITE-NE O SOLICITARE