CombiRack

CombiRack

Capacitate de incarcare pentru sarcini grele de pana la 250 de kilograme

CombiRack este alcatuit dintr-un suport FrontRack, un suport HeckRack si un suport lung de marfa de legatura (inclusiv puncte de ancorare testate). Cu aceasta constructie realizata din tuburi de otel galvanizat, puteti transporta in siguranta si marfuri lungi pretentioase cu o lungime de pana la sase metri si o greutate de 250 de kilograme. Incarcaturile in forma de bara, voluminoase si grele, pot fi transportate orizontal peste acoperisul vehiculului. Cu ajutorul placii integrate de fixare, suportul pentru marfuri lungi este inchis in partea din fata si astfel se asigura fixarea incarcaturii.

Accesorii pentru nevoile dumneavoastra

Cu ajutorul accesoriilor versatile, CombiRack-ul dvs. obtine si mai mult confort, siguranta si eficienta. Protectia geamului din spate impiedica incarcatura sa intre in cabina soferului, iar incarcaturile dvs. lungi pot fi incarcate cu usurinta cu ajutorul rolelor de incarcare asociate. De asemenea, o protectie impotriva zgarieturilor previne uzura in timpul incarcarii. Cu un suport de sarcina care poate fi indepartat fara unelte (capacitate de incarcare de pana la 200 kg), pot fi transportate in spate articole lungi suplimentare inclinate. Acest lucru protejeaza partea laterala a vehiculului care nu este potrivita pentru a sustine incarcaturi grele.

Sistemul LogicLine: solutii combinate

Datorita sistemului modular LogicLine, puteti combina toate produsele intre ele. Acest lucru inseamna ca se creeaza pentru dvs. o solutie de transport personalizata si sigura, dintr-o singura sursa. Cu CombiRack, este posibila o combinatie cu cutii de transport de diferite dimensiuni.

 
TRIMITE-NE O SOLICITARE