Cutii de transport pe platforma

Cutii de transport pe platforma

Cutii de transport pentru vehicule cu platforma: sigure si practice

Cutiile de transport de inalta calitate asigura un transport ordonat si sigur. Cu ajutorul accesoriilor practice, puteti crea si mai multa eficienta in activitatea dvs. zilnica.

Fiind extrem de versatile, cu ajutorul cutiilor LogicLine:

  • puteti transporta in siguranta uneltele protejate si pastrate in ordine
  • zona de incarcare a vehiculului dvs. este utilizata la maximum cu ajutorul acestor cutii de depozitare metalice
  • manevrarea usoara va permite sa economisiti timp.
  • testate conform TUV si asigura fixarea incarcaturii in conformitate cu legea.
  • acestea pot fi combinate perfect cu prelatele si suporturile de incarcare de la LogicLine.
  • sunt potrivite pentru marca vehiculului dvs. si pentru nevoile regasite in diverse industrii (inclusiv in constructii , servicii rutiere sau companii forestiere).
  • puteti selecta cutia de depozitare sau cutia de scule si apoi o puteti echipa cu accesorii convenabile. De exemplu, cu compartimente de agatat, sertare, o priza electrica (230 V) sau diverse suporturi.

Corpul cutiilor de transport LogicLine este acelasi pentru majoritatea cutiilor: constructii cu cadru insurubat din profile de aluminiu si pereti din tabla de otel galvanizat. Acest lucru face ca aceste cutii de transport sa fie solide si de inalta calitate.

Cu toate acestea, cutiile de transport sunt diferite in ceea ce priveste utilizarea lor. Amplasate pe zona de incarcare a vehiculului dumneavoastra cu platforma, uneltele si alte echipamente de lucru isi vor gasi locul permanent in ele, in functie de versiune si de cerinte.

Pot fi depozitate role de cablu, truse de scule, proiectoare mobile sau galeti, precum si obiecte mici cum ar fi suruburi, cuie sau dibluri. Bineinteles, spatiul de depozitare din cutiile de transport este perfect impartit cu ajutorul containerelor cu sertare, al separatoarelor de compartimente, al sistemelor de compartimente si al sertarelor extensibile. Astfel, fiecare profesionist din industrie va gasi ceva - de la tamplari la gradinari si peisagisti, precum si muncitori in constructii, mesteri , furnizori de energie sau lucratori rutieri - cutia de depozitare potrivita si in acelasi timp bine organizata.

Cutie de transport pentru organizare si acces usor

Cu ajutorul cutiilor de transport de la LogicLine, uneltele si echipamentele de lucru valoroase ajung in mod ordonat pe santierul de constructii sau la locul de munca si va ofera acces practic la acestea.

Toate cutiile de transport au capac si pot fi inchise cu usurinta. Acest lucru inseamna ca totul ramane bine protejat in orice conditii meteorologice si, de asemenea, impotriva hotilor.

Modele de cutii:

Datorita constructiei solide, cutiile de transport sunt caracterizate de longevitate si durabilitate. Cutiile de transport LogicLine sunt compatibile cu toate vehiculele cu platforma.

 
TRIMITE-NE O SOLICITARE