Cutii CombiBox

Cutii CombiBox


Acces rapid si organizare corespunzatoare

La inaltimea optima de lucru, CombiBox permite accesul rapid la echipamentul de lucru de pe ambele parti ale vehiculului. Uneltele si alte materiale sunt depozitate in siguranta si, in acelasi timp, sunt la indemana datorita capacului si ale usilor. Cu ajutorul accesoriilor practice sub forma unui sertar extensibil integrat, puteti utiliza spatiul de depozitare al cutiei de transport in cel mai bun mod posibil si puteti asigura o ordine clara.

 

Echipament lung, scurt, mic sau mare? Totul este clar sortat in CombiBox

 

Fie ca este vorba de unelte cu maner lung sau de obiecte mici - totul isi are locul potrivit in CombiBox. Cu ajutorul separatoarelor pentru compartimentele de accesorii, a suporturilor pentru cabluri si a compartimentelor glisante, interiorul cutiei de transport poate fi adaptat la nevoile dvs. si, astfel, utilizat in mod ideal. Spatiul de depozitare mare, care poate fi inchis, ofera spatiu pentru pana la opt maturi, greble si lopeti cu o lungime a manerului de pana la 160 cm.

Doriti mai mult? Atunci spatiul de depozitare XL este potrivit pentru dumneavoastra. De asemenea, uneltele umede pot fi transportate fara griji prin deschiderile din partea de jos si din lateral, fara a va face griji cu privire la formarea mucegaiului.

Accesorii pentru si mai mult confort de lucru

Cu o varietate de accesorii personalizate, cutia dumneavoastra de transport poate fi adaptata la cerintele dumneavoastra personale. Sistemul de asamblare CombiBox permite dezasamblarea/montarea rapida si fara scule in zona de incarcare. Acest lucru este ideal daca aveti nevoie in mod regulat de intreaga zona de incarcare sau daca doriti sa stationati cutia de transport la locul de utilizare.

Cu ajutorul dispozitivului de ridicare cu macara, cutia de transport poate fi ridicata rapid si usor din zona de incarcare. Picioarele sunt ideale pentru transportul cu un stivuitor.