Cutii BasicBox

Cutii BasicBox

Pe langa baza robusta sub forma unei structuri cu cadru insurubat realizata din profil de aluminiu, BasicBox impresioneaza si prin caracteristicile sale practice, care includ suporturi pentru acoperirea arcului pe gaz sau podele antiderapante . Cu o etansare cu pana pe toata suprafata, carcasa plata este, de asemenea, rezistenta la ploaie si la stropi.

 Spatiu suficient pentru bunurile transportate

Uneltele si echipamentele cu manere mai lungi, cum ar fi maturi, sape, lopeti sau greble, pot fi de asemenea depozitate in cutiile cu spatiu de depozitare sau spatiu de depozitare XL. Datorita deschiderii din partea de jos, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la aparitia mucegaiului.

 Flexibilitate si mobilitate la locul de munca - Cu ajutorul sistemului simplu de asamblare rapida si doar cativa pasi simpli, puteti asambla si dezasambla BasicBox in zona de incarcare. Cutia plata este si mai mobila datorita dispozitivului de ridicare cu macara, cu ajutorul caruia poate fi asezata in locul unde aveti de muncit.

Accesorii:

Utilizarea maxima a spatiului cu accesorii selectate - Impartiti BasicBox in functie de utilizare pe care o intentionati cu ajutorul jocului nostru largi de accesorii. Echipamentele suplimentare, cum ar fi panoul pentru a delimita spatiul de depozitare din sertarul extensibil, separatoarele de compartimente sau diverse suporturi, asigurarea ordinii si va permis sa folositi in mod optim spatiul de depozitare.

4 variante pe marimi: