Cutii RoadBox

II. RoadBox

  • Usi rulante din aluminiu de inalta calitate pentru o deschidere convenabila
  • Acces din ambele parti ale vehiculului
  • Practic si echipabil individual
  • Disponibil in diverse dimensiuni

Diferite dimensiuni ale RoadBox: folositi inteligent spatiul generos de depozitare

Fie folosita ca si cutie de depozitare in zona de incarcare, fie intre cabina soferului si basculanta cu diferitele sale variante de dimensiuni, RoadBox reprezinta completarea perfecta pentru vehiculul dumneavoastra cu platforma. Cu volumul enorm de incarcare al RoadBox RB-125 si RB-150, exista chiar o alternativa mai ieftina si in acelasi timp flexibila la furgoneta cu panouri. Pe langa un spatiu de depozitare mai mare, beneficiati, de asemenea, de dispozitivul de ridicare cu macara. Acest lucru inseamna ca RoadBox este mobil si poate fi asezat exact la locul de lucru dorit.

  • Acces usor si convenabil prin integrarea in partea laterala a platformei

RoadBox RB-70 ofera o integrare personalizata in peretele lateral sau cu acces prin prelata. Fara sa deschideti cu greu prelata sau sa fie nevoie sa rabatati cu greu peretele lateral, puteti accesa uneltele si echipamentul de lucru de pe ambele parti ale vehiculului datorita usilor practice cu role din aluminiu la o inaltime de lucru ideala.

 Echipament adaptat nevoilor dumneavoastra

Proiectati in mod sistematic functionarea interna a RoadBox-ului in functie de cerintele dumneavoastra. Cu ajutorul sertarelor extensibile sau ale containerelor cu sertare, creati si mai multa ordine in cutia dvs. de depozitare, in special cand vine vorba de depozitarea pieselor mici in siguranta si la indemana. De asemenea, puteti profita de sertarul extensibil special pentru marfuri periculoase. Suporturile pentru scule, suporturile pentru conserve sau suporturile pentru cabluri sunt alte completari pe care le puteti folosi pentru a va organiza materialele de lucru intr-un mod si mai bine directionat.

 

  • Idei pentru mai mult spatiu si flexibilitate

Doriti sa transportati unelte cu maner lung in RoadBox-ul dumneavoastra? Puteti depozita pana la opt greble, lopeti, maturi, sape sau alte unelte cu o lungime a manerului de pana la 160 cm in spatiul de depozitare integrat, fara sa va faceti griji cu privire la formarea condensului.

Sistemul de asamblare rapida ofera RoadBox-ului dumneavoastra (RB-125, RB-150) si mai multa flexibilitate: puteti pozitiona cutia de depozitare oriunde pe zona de incarcare, cu usurinta si fara unelte.