Cutii ToolBox

I. ToolBox 

    

  • Usa cu role din aluminiu de inalta calitate pentru o deschidere convenabila
  • Acces din lateralul vehiculului
  • Sistemele specializate ofera o imagine de ansamblu
  • Disponibil in diverse dimensiuni
  • Confort si eficienta la inaltimea de lucru

Daca va urcati cu greu in zona de incarcare sau in furgoneta, acest lucru este de domeniul trecutului odata cu achizitionarea unui ToolBox. Cu ajutorul cutiei aliniate lateral, puteti accesa cu usurinta uneltele si materialele de lucru: deschideti usa cu role din aluminiu la o inaltime de lucru confortabila si incepeti.

Iar daca comandati sistemul nostru de asamblare rapida ca accesoriu, puteti dezasambla si asambla rapid si fara scule ToolBox-ul in zona de incarcare. Acest lucru este ideal daca aveti nevoie in mod regulat de intreaga zona de incarcare sau daca doriti sa stationati cutia de transport la locul de utilizare.

  • Un format potrivit in functie de nevoile dumneavoastra

Cutia de scule practica este disponibila in latimi de 100 cm, 125 cm, 150 cm si 200 cm. Daca aveti nevoie de o solutie de transport deosebit de inalta si deosebit de joasa, atunci TB-150 XL cu un sistem de compartimente integrat ideal pentru dumneavoastra. Mai multe cutii de scule pot fi, de asemenea, perfect combinate pe zona de incarcare.

 

Cu un volum de depozitare de 1207 litri, miracolul spatiului inteligent TB-200 ofera cel mai mult spatiu pentru uneltele si bunurile dumneavoastra de lucru. Sistemul de compartimente este deja integrat aici in mod standard si ofera un compartiment mare in partea de sus - chiar si pentru scule lungi. Puteti extinde apoi partea inferioara a ToolBox-ului cu accesorii dupa cum doriti si o puteti adapta la nevoile dumneavoastra: TB-200 poate avea pana la doua containere cu sertare si pana la patru sertare extensibile.

      

  • Chiar mai mult spatiu de depozitare si ordine pentru uneltele dumneavoastra

Optimizati-va ToolBox adaugand un nivel si obtineti mai mult spatiu de depozitare. O posibilitate care este deosebit de potrivita pentru TB-200 pentru a crea spatiu pentru scule lungi si echipamente de lucru. Alunecarea pe zona de incarcare poate fi impiedicata cu ajutorul unor placi de acoperire suplimentare - totul ramane la locul sau.

Deoarece se stie ca ordinea este jumatate din batalie, sistemul de compartimente transforma cutia dvs. de scule intr-un atelier mobil. Structurata in functie de nevoile dumneavoastra, pastrati o imagine de ansamblu perfecta. Piesele mici (suruburi etc.) pot fi, de asemenea, depozitate la indemana cu ajutorul recipientului practic cu sertare.

Datorita diversitatii sale, cutia ToolBox este utilizata in multe industrii. Datorita vederii sale de ansamblu unice, este deosebita de populara in special printre mesteri si instalatori.

 

  • Solutia dumneavoastra personalizata cu produsele si accesoriile noastre

Datorita sistemului modular, aproape toate produsele noastre pot fi combinate intre ele pentru a va indeplini cel mai bine nevoile de lucru. Combinati cutia de scule cu un suport de incarcare pentru transportul in siguranta al marfurilor lungi si inclinate sau integrati ToolBox intr-o structura cu prelata sau cadru.