Cutii de transport sub platforma

Cutii de transport sub platforma
  • Cutii de transport cu amplasare sub platforma

Compacta, stabila si sigura, cutia de sub podea de la LogicLine creeaza un nou spatiu de depozitare sub zona de incarcare a vehiculului dumneavoastra cu platforma. Beneficiati de etansarea completa a UnderfoorBox, care va protejeaza in mod optim echipamentul de praf, ploaie si stropi de apa. In plus, cutia este extrem de stabila datorita constructiei sale solide din aluminiu. Incuietoarea de compresie (include cheie si incuietoare cilindrica) integrata in capacul acoperit cu aluminiu asigura protectia impotriva accesului neautorizat.

   

In special sub zona de incarcare, spatiul din cutia de sub podea este ideal pentru chingile de ancorare sau alte dispozitive de fixare a incarcaturii sau pentru unelte de orice fel. Pentru a evita dezordinea, puteti echipa diferitele formate ale UnterflurBox cu rafturi si sertare extensibile si, astfel, le puteti adapta si mai bine la nevoile dumneavoastra. Acest lucru va permite sa sortati practic toate materialele si uneltele si sa le regasiti rapid.

Cutia de sub podea se potriveste multor vehicule cu platforma, cum ar fi Mercedes Sprinter, VW Crafter/Transporter, MAN TGE, Ford Transit sau Iveco Daily si poate fi, de asemenea, usor de atasat.

Cutii de transport cu amplasare sub platforma

  • Transport in siguranta sub zona de incarcare
  • Spatiu de depozitare rezistent la ploaie si stropi
  • Potrivit pentru multe vehicule cu platforma
  • Cutie mica cu beneficii mari

Puteti crea spatiu de depozitare suplimentar sub zona de incarcare a vehiculului dumneavoastra cu platforma cu ajutorul cutiei cu amplasare sub podea de la LogicLine. Destinatia este individuala: exista spatiu pentru lanturi, chingi de ancorare si plase pentru fixarea incarcaturilor, precum si pentru unelte si truse de scule.

 

  • Spatiu de depozitare adecvat sub zona de incarcare

Cutia poate fi montata sub zona de incarcare in cel mai scurt timp. Aveti de ales dintre cinci modele diferite cu capac negru. Cu UB-62 chiar si o solutie specifica pentru VW Crafter si MAN TGE, in care s-a tinut cont de locasul pentru suspensia cu arc.

 

  • Totul este protejat si bine incuiat

Pentru a proteja continutul impotriva umezelii, murdariei, intemperiilor si furtului, cutia dvs. de sub podea este echipata cu o garnitura de etansare EPDM pe toata suprafata. Cutia de transport robusta din aluminiu poate fi deschisa cu usurinta cu o incuietoare de compresie, oferindu-va acces practic.

 

  • Spatiu suficient pentru cerintele dumneavoastra speciale in activitatea de zi cu zi

Capacul UnterflurBox poate fi deschis pana la 90° si ofera astfel un acces simplu la continutul cutiei de transport. Puteti echipa spatiul de depozitare cu rafturi si sertare extensibile, in functie de nevoile dumneavoastra.