Prelate

Prelate

Prelate pentru vehicule cu platforma: acoperite in siguranta si intotdeauna gata de utilizare.

 

Cadrele robuste combinate cu prelatele rezistente la intemperii caracterizeaza copertinele LogicLine. Adaptate individual la vehiculul dvs. cu platforma, acestea formeaza un spatiu inchis pe zona de incarcare si ofera incarcaturii dvs. protectie si siguranta. Datorita accesoriilor flexibile, aveti acces cu usurinta la obiectele de lucru depozitate.

Inlocuiti prelatele defecte? Nu asteptati prea mult si schimbati corpurile ruginite si materialul poros al prelatei. Astfel, incarcatura de pe vehiculul dumneavoastra cu platforma este bine protejata, iar ceilalti participanti la trafic - ca si dumneavoastra - nu sunt pusi in pericol.

Constructie din prelata pentru protectie si securitate

Dumneavoastra aveti substructura, LogicLine are structura pentru zona de incarcare: cu structura de prelata de la LogicLine obtineti mai mult decat o simpla protectie impotriva intemperiilor si a murdariei. Superstructurile in forma de arc sunt precise si in acelasi timp sigure. Dar ce inseamna de fapt arc? Ceea ce inseamna este substructura prelatelor pentru acoperirea incarcaturilor. Iar aceasta este realizata pe diverse dimensiuni de LogicLine, adica este facuta pentru a se potrivi perfect vehiculului dumneavoastra cu platforma. Acest lucru inseamna ca ploaia, vantul sau murdaria nu pot afecta marfurile transportate, chiar si in cazul calatoriilor lungi. Totul este depozitat si bine protejat cu ajutorul structurii de prelata. In ciuda acestui fapt, detaliile bine gandite va ofera acces practic la uneltele si la incarcatura dumneavoastra.

Accesorii individuale pentru prelate

Structura prelatei LogicLine poate fi individualizata in functie de nevoile dumneavoastra. De exemplu, cu clapete de incarcare sau trape de incarcare pentru a transporta marfuri lungi in unghi. Sau cu suporturi de incarcare cu care puteti transporta marfuri lungi cu greutatea de pana la 250 de kilograme. Iar structurile de prelata de pe vehiculul dumneavoastra cu platforma pot fi, de asemenea, combinate fara probleme cu cutii de transport individuale. Cu toate aceste variante de protectie a transportului, asigurarea incarcaturii nu este neglijata. Dimpotriva: cu ajutorul unor mijloace auxiliare suplimentare (chingi de ancorare etc.) puteti asigura incarcatura dvs. de sub prelata inalta in conformitate cu prevederile legale.

De asemenea, este posibil sa acopetiti cu doar o jumatate de prelata

Nu doriti sa acoperiti intreaga zona de incarcare, doar o parte din ea? Atunci cream si solutii de constructie cu prelata in format mai mic, de exemplu sub forma unor jumatati practice de prelata.

 
TRIMITE-NE O SOLICITARE