BasicCover

BasicCover

BasicCover: Trapa rezistenta pentru acces usor si convenabil

Prelata BasicCover de la LogicLine are o structura adecvata pentru vehiculele cu platforma de toate marcile. In varianta cu acoperis inalt, structura este cu 50 cm mai inalta decat inaltimea cabinei soferului. Cadrul de prelata, care este adecvat pentru incarcaturi, va permite sa transportati marfuri lungi cu o greutate de pana la 150 de kilograme inclinate prin trapa de incarcare sau clapeta de incarcare.

Alegerea colorata pentru prelata dvs.

Alegeti dintre culorile standard (galben, portocaliu, albastru, verde, negru, gri piatra, gri deschis sau alb) sau, la cerere, comandati BasicCover intr-o alta culoare sau chiar cu o imprimare individuala.

Posibilitati pentru cerintele dumneavoastra

Puteti alege echipamentul suplimentar pentru BasicCover de la LogicLine in functie de nevoile dumneavoastra. Sistemul de ridicare a prelatei (jaluzele pe role cu arc) va faciliteaza accesul la zona de incarcare pe partea din spate a vehiculului cu platforma. Cu protectia geamului din spate si cu geamurile din plastic, puteti avea o viziune clara si obtineti suficienta siguranta.

Combinati perfect prelatele si cutiile de transport

Sistemul modular LogicLine creeaza o solutie eficienta pentru zona de incarcare. Gasiti combinatia perfecta de prelate si cutii de transport ( ToolBox sau RoadBox RB-70 ) pentru un acces usor la incarcatura dumneavoastra protejata. Utilizati solutiile personalizate de la o singura sursa.

 
TRIMITE-NE O SOLICITARE