Foloseste Codul de reducere BTC15 si ai 15% discount pentru produsele din categoria Back to Campus. Valabil in perioada 27.09-08.10.2023. Vezi pagina Regulament Campanie

CombiCover

CombiCover

Chiar si marfurile lungi sunt bine protejate

Prelata CombiCover de la LogicLine este versatila si deosebit de flexibila. In aceasta versiune, datorita cadrului de prelata care este potrivit pentru incarcaturi si marfuri lungi cu greutatea de pana la 250 de kilograme, le puteti transporta si pe orizontala - protejate in mod optim pe suportul de incarcare integrat in copertina.

Adaptat pentru vehiculul dumneavoastra

Prelata CombiCover este disponibila pentru toate vehiculele cu platforma obisnuite, iar modelele individuale se bazeaza pe dimensiunea zonei de incarcare. Puteti alege dintre culorile standard galben, portocaliu, albastru, verde, negru, gri piatra, gri deschis sau alb. Bineinteles, la cerere, suntem bucurosi sa producem si orice alta culoare RAL sau cu inscriptii individuale.

Echipare si utilizare practica

Doriti sa va faceti CombiCover-ul si mai functional? Avem elementele potrivite pentru dumneavoastra. Pregatiti prelata CombiCover pentru o utilizare practica cu protectie pentru geamul din spate, geamuri din plastic, sistem de ridicare a prelatei, trape laterale sau alte accesorii.

Creati ordine sub prelata

Cu sistemul modular de la LogicLine, puteti, de asemenea, sa folositi in mod optim spatiul de sub prelata CombiCover. Gasiti solutia perfecta pentru dvs. si integrati cutiile de transport LogicLine ( ToolBox sau RoadBox RB-70 ) in CombiCover si, daca este necesar, si in peretele lateral.

 
TRIMITE-NE O SOLICITARE