Foloseste Codul de reducere BTC15 si ai 15% discount pentru produsele din categoria Back to Campus. Valabil in perioada 27.09-08.10.2023. Vezi pagina Regulament Campanie

Foloseste Codul de reducere FS1023 si ai 10% discount pentru produsele din categoriile Cutii portbagaj, Corturi auto, Suporturi biciclete si Transport echipament nautic. Valabil in perioada 29.09-01.10.2023. Vezi pagina Regulament Campanie

Thule Arcos - O cutie portbagaj rigida care se monteaza pe carligul de remorcare

Cutii portbagaj
19/01/2023

Thule Arcos - Cutie portbagaj cu design modern si aerodinamica excelenta

Thule Arcos va ofera mult spatiu de incarcare cu acces usor – in partea din spate a masinii. Pastrati plafonul liber pentru a minimiza rezistenta vantului sau pentru a transporta alte sarcini. Sau pur si simplu scuteste-ti spatele de a fi nevoit sa ridice bagajele pe plafonul masinii. Acest transportor premium, dur, este usor de atasat pe carligul de remorcare. Cutia are un profil redus, astfel incat sa poti accesa oricand portbagajul masinii tale.

O cutie durabila si usor de utilizat

Cutia portbagaj Thule Arcos este suficient de durabila si rezistenta pentru a va proteja incarcatura de murdarie si apa. Exteriorul dur face ca Thule Arcos sa fie robusta si stabila. Este o alegere excelenta pentru vehiculele la care cutiile cu prindere pe plafon nu pot fi utilizate - si ar putea fi pur si simplu suportul de transport perfect pentru masinile electrice.

Va rugam sa retineti: Cutia Thule Arcos trebuie utilizata impreuna cu Platforma Thule Arcos.

Deasemenea cutia este pe 2 marimi:

Thule Arcos M: https://aleo.ro/thule-arcos-m-cutie-portbagaj-cu-prindere-pe-carligul-de-remorcare-platforma/

Thule Arcos L: https://aleo.ro/cutie-portbagaj-cu-prindere-pe-carligul-de-remorcare-thule-arcos-l-platforma/

Acces facil la portbagaj

Usor de atasat cutia la masina

Iti protejeaza echipamentul in orice moment

Pozitia cutiei faciliteaza incarcarea si descarcarea bagajelor - si puteti accesa cu usurinta portbagajul masinii in orice moment. Acest lucru face ca incarcarea si descarcarea echipamentului din portbagaj să fie convenabila.

Thule Arcos este usor de atasat la bara de tractare a masinii dumneavoastra.

Thule Arcos este dura si rezistenta la intemperii, cu un exterior dur care va protejeaza incarcatura impotriva intemperiilor.

 

O solutie de transport montata in spatele masinii care va va duce pe dvs. si echipamentul dvs. la urmatorul nivel

Cu o solutie aerodinamica de transport marfa in spatele masinii, iti poti aduce toate echipamentele fara a compromite autonomia masinii tale electrice.

Economiseste costuri si creeaza spatiu

Chiar daca conduceti un vehicul mai mic, este posibil sa va transportati familia si toate echipamentele. Cutiile noastre de marfa din spatele masinii va transforma masina - electrica sau ICE - intr-o masina de familie perfecta in care puteti depozita bagajele de care aveti nevoie pentru calatoriile dvs. de vacanta.

Lasa spatiul de pe plafon pentru alte sisteme de transport

Prin plasarea incarcaturii in spate, plafonul vehiculului este liber sa transporte alte lucruri. Cu un sistem de portbagaj sau o platforma de acoperis de la Thule, puteti duce cu usurinta biciclete, caiace, canoe, schiuri sau alte echipamente pe care doriti sa le luati in calatoriile dvs.

 

Versatila - lasa spatiu pe plafonul vehiculului pentru alte echipamente

 

''Desigur, cutiile noastre sunt proiectate pentru a fi aerodinamice, dar chiar si cea mai aerodinamica cutie portbagaj provoaca un anumit nivel de rezistenta la vant datorita pozitiei sale de pe plafon. Dar partea din spate a masinii este un loc aproape fara rezistenta la vant, asa ca o cutie portbagaj pozitionata in spate poate avea chiar si o rezistenta negativa a vantului! Aceasta inseamna ca, de fapt, puteti ajunge mai departe cu aceeasi cantitate de gaz sau electricitate ca un vehicul cu o cutie de marfa pe plaon.''
- Henrik Eriksson, Director de Design la Thule

 

Thule Onto

Thule Backspace XT

Thule Backspace XT 3rd Bike Arm

Thule Onto este o cutie portbagaj premium, oferind masinii 300L de spatiu de incarcare suplimentar usor accesibil. Perfect pentru doi saci de golf sau o remorca multisport Thule Chariot

Cutie de marfa usoara si durabila, care se monteaza deasupra suportului pentru biciclete Thule VeloSpace XT, facand posibila utilizarea remorcii pentru biciclete in toate anotimpurile, atat pentru transportul bicicletei, cat si ca si cutie de marfa.

Doriti sa transportati atat marfa, cat si o bicicleta? Thule BackSpace XT 3rd Bike Arm face acest lucru posibil!

Articol preluat de pe Thule.com si tradus in limba romana.

Comentarii