Sisteme Antifurt - cele mai versatile si inovatoare solutii de blocare a usilor pentru vehiculele comerciale si rulote

Autoutilitare
15/04/2024| Postat in Autoutilitare| 209

CargoBLOCK

CargoBlock este un sistem avansat de siguranta, conceput pentru a proteja usile vehiculelor utilitare comerciale.

Securizarea Autoutilitarelor: Inovația CargoBlock

În lumea dinamică a transportului de marfă, securitatea vehiculelor comerciale este esențială. Încuietorile CargoBlock răspund acestei nevoi prin tehnologie avansată și design inteligent, asigurând eficient ușile laterale și cele din spate ale autovehiculelor.

Incuietoarea este ideala pentru proprietarii de vehicule care transporta marfuri sau echipamente valoroase sau doresc sa securizeze vehiculul la incarcare si descarcare (vehicule ale comerciantilor, companii de transport, etc.). Acest lucru protejeaza eficient usile din spate si usile laterale culisante.

Designul Inovator CargoBlock

Sistemul CargoBlock este o soluție de top pentru proprietarii de autoutilitare, comercianți și companii de transport. Fabricat din materiale rezistente, cum ar fi duraluminiul și plăcile de oțel inoxidabil, acesta promite durabilitate și fiabilitate.

Instalarea Simplă și Eficientă

Un punct forte al încuietorilor CargoBlock este instalarea rapidă și ușoară. Nu este necesară găurirea vehiculului, ceea ce le face ideale chiar și pentru vehiculele în leasing. Montarea se realizează prin folosirea punctelor de fixare existente ale vehiculului, economisind timp prețios.

Funcționare și Asamblare

Încuietorile CargoBlock se activează și dezactivează cu o simplă rotire a cheii. Se remarcă prin absența oricăror fante care să permită introducerea instrumentelor de efractie.

 • Activare (inchideti usa):
 • Pur si simplu incuiati incuietoarea cu cheia (intoarceti 90 de grade la dreapta).
 • Dezactivare (deschideti usa):
 • Pur si simplu deblocati incuietoarea cu cheia (intoarceti 90 de grade la stanga).
 • Instructiunile de asamblare sunt disponibile sub forma fisiere PDF

Avantaje Principale

 • Instalare fără a perfora panoul vehiculului, unica pe piata (max. 5 minute per lacat), produsul fiind echipat cu placi dedicate punctelor de fixare originale ale autovehiculului
 • Chei de înaltă calitate, imposibil de duplicat.
 • Rezistență testată împotriva metodelor de efracție.
 • Securitate inovatoare pentru spatiul de marfa/usi pentru autoutilitare, furgonete si autocaravane cu usi din spate si/sau usi glisante
 • Incuietoarea ramane pe usa la deschidere si inchidere
 • Nu exista nici o fanta pentru introducerea instrumentelor de efractie
 • Testat cu succes impotriva gauririi, zdrobirii si tragerii
 • Dimensiuni ambalaj (L/L/H): 255mm/210mm/105mm
 • Greutate set de 2: aproximativ 2,0 kg

Întreținere și Sfaturi Utile

Pentru menținerea funcționalității, este recomandată curățarea periodica a cilindrului de blocare și precauție la spălarea manuală a vehiculului.

Asadar CargoBlock transforma usile furgonetei in adevarate usi blindate, imbunatatind siguranta incarcaturii. Dispozitivul antifurt ofera o solutie sigura si convenabila, depasind abordarea traditionala a lacatelor. Instalarea rapida si imediata va permite sa reduceti semnificativ costurile de instalare.

HEOSafe - VAN Security 

Dispozitivul de blocare HEOSafe - VAN Security este un dispozitiv de înaltă calitate care oferă siguranță suplimentară pentru ușile glisante sau cu balamale, spate și lateral, iar designul său „universal” înseamnă că se va potrivi aproape tuturor mărcilor familiare de autoutilitare. 

Disponibil în trei culori: alb (W), gri-argintiu (G) sau negru (B). 

Încuietoarea de securitate HeoSafe Van impresionează prin instalarea facilă, utilizarea comodă și securitatea garantată. Cu tehnologia sa inteligentă „twistlock”, poate fi configurată pentru a permite sau impiedica deschiderea ușii printr-o simplă rotație la 180 de grade.

Acesta poate fi rotit doar dacă este deblocat mai întâi folosind cheia, ceea ce înseamnă că ocupanții nu pot fi încuiați înăuntru de către cineva din exterior care nu deține cheia. Nici ușa nu poate fi descuiată fără cheie când vehiculul nu este ocupat.

În poziția sa normală, orizontală, corpul principal al încuietorii acoperă șuruburile care fixează placa de bază de caroseria vehiculului. O simplă rotație de 90 de grad a corpului principal expune orificiile de fixare, facilitând montarea unității. Cheia nu poate fi îndepărtată atunci când încuietoarea se află în locul intermediar.

Un exemplu notabil al atenției acordate detaliilor în designul acestor încuietori este capacitatea de a introduce cu ușurință cheia în orice direcție, eliminând astfel frustrările în cazul unor tentative nereușite. Încuietoarea poate fi, de asemenea, montată atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă a vehiculului. Corpurile de blocare sunt confecționate din aluminiu și sunt supuse anodizării înainte de acoperirea cu pulbere, asigurând protecție împotriva coroziunii (beneficiază de o garanție de trei ani împotriva coroziunii).

Vezi incuietorile HeoSafe Van

 

Comentarii