Cel mai revolutionar lant antiderapant - König Reflex Edge

Lanturi antiderapante
18/01/2023

Konig Reflex Edge, un Lant de zapada pur si simplu revolutionar in ceea ce priveste designul si montarea pe roata vehiculului. Dar asta nu este tot.

„Montarea unui lant de zapada nu a fost niciodata mai usoara” poate suna ca o expresie pe care ati mai auzit-o inainte, dar ati auzit vreodata un producator de lanturi promovand unul dintre lanturile sale de zapada ca fiind dificil de montat? Cu siguranta nu. Dar ai încredere in noi, continua sa citesti acest articol, avem o surpriza pentru tine.

Privind istoria si mostenirea, König a dezvoltat lanturi antiderapante de ultima generatie de mai bine de 50 de ani, permitand mobilitate in timpul lunilor de iarna in orice conditie.

De atunci, König a concentrat consumatorii si preferintele lor in ceea ce priveste utilizarea si a construit relatii puternice cu cei mai prestigiosi producatori de vehicule, cu avantajul de a obtine o perspectiva asupra noilor tendinte in ceea ce priveste sistemele suspensiilor si a rotilor.

Produsul pe care suntem incantati sa il prezentam reprezinta esenta perfecta a traditiei care a distins-o pe König de-a lungul anilor. Doamnelor si domnilor, va rugam sa primiti nouile lanturi de zapada König Reflex Edge.

Un Lant antiderapant pur si simplu revolutionar in ceea ce priveste designul si montarea pe roata vehiculului. Dar asta nu este tot.

Sa aruncam o privire detaliata asupra caracteristicilor si beneficiilor pentru utilizatori.

Gata asamblat

Sa incepem prin a spune: Uita lanturile antiderapante incurcate! Reflex Edge vine deja asamblat din fabrica: operatiunile de montare nu necesita elementele de fixare cu carlig obisnuite ale lanturilor clasice. Pur si simplu montati-l pe anvelopa si activati sistemul automat de tensionare.

Montare intuitiva

Sistemul de fixare Intuitiv sau denumit De sus in jos necesita ca lantul sa fie montat din partea de sus a rotii pana jos. Odata pozitionat corect, tensionarea este operata printr-un clic pe glisorul rosu de pe Reflex Box.

Grosime statica redusa

Lantul auto Reflex Edge este proiectat pentru a minimiza grosimea statica in zonele sensibile ale pasajului rotii, datorita utilizarii unor solutii specifice, cum ar fi banda de rulare rasucita si conexiuni cu profil redus.

Noul sistem de tensionare automat

Avantajul lanturilor cu tensionare automata de la König este faptul ca, odata montate, se tensioneaza singure in timpul rularii.

Reflex Edge nu face exceptie. Este nevoie de un singur clic pentru a activa tensionarea automata a lantului Reflex Edge. La prima miscare a rotii, Reflex Box va tensiona interiorul lantului, inchizandu-l. Et voila!

Dar surprizele nu se opresc aici. Adevarata minune a sistemului de tensionare Reflex Box este integrarea sa completa cu arcul exterior al Reflex Edge, care este apoi conectat la dispozitivul de by-pass si la arcul interior.

Prin conectarea in serie cu diferitele componente ale lantului, dispozitivul Reflex Box le poate tensiona pe toate. Sa vedem cum.

Cutia Reflex contine un arc spiroidal de sarcina mare care, atunci cand este actionat, trage micro-cablul si tensioneaza toate elementele lantului. O tensiune puternica si imediata, modulata de dispozitivul intern de micro-reglare si distribuita corespunzator.

Rezultatul este o grosime dinamica semnificativ redusa.

Protectie pentru jantele din aliaj

Gata cu lanturi laterale...

Reflex Edge aduce cu sine o adevarata revolutie a designului care rastoarna aspectul lantului de zapada. Acest lucru se datoreaza si faptului ca Reflex Edge nu are lanturi laterale exterioare, elementele tipice care se vad pe exteriorul rotii si conecteaza unitatile de prindere intre ele.

LA proiectarea Reflex Edge, s-au luat in considerare necesitatea asigurarii integrarii cu jantele din aliaj si interferentele generate de lanturile tipice. Designul Reflex Edge favorizeaza prezenta lantului pe umarul anvelopei si nu pe janta. In plus, fiecare componenta in contact cu janta este protejata de un material compozit care nu zgarie jantele din aliaj. Pentru vehiculele echipate cu anvelope sport cu profil redus, Reflex Edge contine un set de butoane specifice de protectie a jantei care se aplica pe carligele laterale in cazul anvelopelor cu profil redus.

Ambalarea

O geanta practica din 95% RPET (plastic reciclat) contine perechea de lanturi Reflex Edge in plus fata de kit. Setul include instructiuni de montare, set de butoane de protectie a jantei, leagaturi de reparatii, manusi, covoras si fisa de garantie.

Certificari/Aprobari

Reflex Edge este omologat conform EN 16662-1:2020 si O-Norm V5117, respectand pe deplin toate cerintele de reglementare din Europa.

Compatibilitate cu anvelope

Reflex Edge se poate adapta foarte bine la diferite dimensiuni de anvelope si, prin urmare, spre deosebire de lanturile conventionale, are o acoperire mai mare a marimilor de anvelope. Pentru a spune clar, un lant Reflex Edge se adapteaza mai bine la diferite dimensiuni de anvelope: fiecare lant poate acoperi un numar mai mare de anvelope decat un lant traditional. Aveti sanse mai mari ca Reflex Edge sa fie compatibil cu urmatoarea masina pe care o achizitionati.

Compatibilitate vehicul

Reflex Edge este un lant compatibil cu autoturisme, atat sedan, cat si break, si este solutia ideala pentru acele configuratii in care utilizarea lanturilor conventionale este restrictionata. Pentru a verifica daca Reflex Edge este compatibil cu vehiculul si dimensiunea anvelopei dvs., vizitati configuratorul nostru facand clic pe urmatorul link https://aleo.ro/auto-moto/lanturi-antiderapante

Articol preluat de pe Konigchain.com si tradus in limba romana.

Link articol original: https://www.konigchain.com/explore/detail/koenig-reflex-edge-the-real-revolution/

Comentarii