Genti Auto

Genti Auto
Filtreaza dupa Vezi filtrele

Produsele 1 - 20 din 967

Pagina
Set de genti Thule GoPack Duffel pentru cutiile portbagaj
Ultima bucata
Livrat de: Aleo
1.249,00 lei
Filtreaza dupa Vezi filtrele

Produsele 1 - 20 din 967

Pagina

 

De ce ar trebui sa aveti o geanta SPECIALA dedicata calatoriei cu masina?

 • Oriunde mergeti cu masina, aveti la dispozitie o solutie extrem de practica, care va ajuta sa EFICIENTIZATI atat timpul cat si spatiul de incarcare a bagajelor.
 • Proiectarea seturilor de genti KJUST, a avut in vedere utilizarea optima a spatiului de depozitare, astfel incat sa puteti ambala cu pana la 30% mai multe lucruri in portbagajul masinii decat folosind gentile traditionale.
 • Seturile de Genti KJUST sunt personalizate pentru a se potrivi PERFECT spatiului din portbagajul masinii dvs., folosind  filtrarea dupa marca si modelul masinii. Astfel obtineti un set SPECIAL pregatit pentru modelul dvs. de masina.

               

 

Incarcare si descarcare comoda si usoara

 • Veti depozita cu pana la 30% mai multe lucruri, iar ambalarea va dura doar cateva secunde, deoarece setul de genti este perfect proiectat pentru portbagajul masinii. Gentile traditionale ofera acelasi confort?

 

 

Genti KJUST

 

Siguranta in calatorii

 • Gentile auto dedicate aranjate intr-un set nu se vor misca in timpul calatoriei, ceea ce este extrem de important atunci cand se fac manevre mai bruste. Un astfel de set de genti auto constituie un aspect important in pregatirea pentru calatorii sigure.

Depozitare convenabila

 • Gentile auto de calatorie oferite sunt practice in ceea ce priveste depozitarea in acasa sau in garaj etc., in situatiile in care nu sunt utilizate. Constructia lor unica le permite sa fie pliate aproape la maxim. Bagajele de  mana si gentile traditionale de calatorie nu sunt intotdeauna la fel de practice.

 

Cea mai inalta calitate in confectionare si materialele folosite

 • Datorita tesaturii aplicate cu caracteristica Cordura, gentile dedicate KJUST sunt rezistente la conditiile atmosferice - umiditate, temperaturi scazute/ridicate (variind de la -50 la +80). Inseamna ca seturile de genti KJUST sunt fiabile chiar si in conditii meteorologice foarte solicitante.
 • Gentile sunt usor de pastrat curate. Cand se murdaresc, este suficient sa tamponati locurile cu o carpa umeda, astfel incat materialul sa revina curat. 
 • Gentile auto KJUST dedicate sunt fabricate din poliamida (1680D) cu un strat special de poliuretan. KJUST ofera cel mai bun produs, pentru care garanteaza ca este de cea mai buna calitate. De aceea, gentile  au o garantie de 3 ani.
 • Tesatura este foarte rezistenta la uzura - acesta este un alt motiv pentru care aceste genti sunt mai bune decat majoritatea gentilor traditionale, pe care probabil le-ati folosit pana acum in calatorii.
 • Gentile auto dedicate au cel putin inca un avantaj fata de gentile traditionale de calatorie sau bagajele de mana - sunt extrem de usoare. Datorita acestui fapt, atunci cand ne transportam bagajele, practic ridicam doar greutatea lucrurilor pe care le ambalam.