TowCar Aneto 4

Mai multe poze

-37%

Suport schi/snowboard TowCar Aneto 4 cu prindere pe carligul de remorcare

Suport schi/snowboard cu prindere pe carligul de remorcare  - 4 perechi de schiuri sau 4 snowboard-uri 


Pe langa solutia clasica de transport a schiurilor si a snowboard-urilor, pe bare transversale sau suporturi magnetice, producatorul spaniol Aragon ne prezinta un nou concept – TowCar Aneto. Aceasta varianta de suport pentru schiuri, cu fixare pe carligul de remorcare, prezinta mai multe avantaje enumerate in descrierea detaliata a produsului.

La achizitionarea acestui produs, cu ridicare de la magazin, beneficiati de montaj GRATUIT la oricare punct de lucru Aleo din orasele Bucuresti, Cluj Napoca, Brasov, Timisoara, Constanta, Tg. Mures.

Cod produs: AEPK019
Aboneaza-te la alerte de pret

Pret normal: 2.560,44 Lei ( -947.84 Lei)

Oferta: 1.612,60 Lei

Aragon

 

 Black Friday

Descriere produs

Detalii

Caracteristici:

TowCar Aneto 4 poate transporta pana la 4 perechi de schiuri sau 4 snowboard-uri. 

Aceasta varianta de suport pentru schiuri cu fixare pe carligul de remorcare, prezinta mai multe avantaje: 

- incarcarea si descarcarea echipamentului se face la o inaltime mult mai mica, la nivelul corpului, necesitand un efort minim

- aerodinamica masinii este mult mai putin afectata fata de pozitionarea pe plafon a schiurilor, rezultand un nivel de zgomot suplimentar aproape insesizabil, cat si un consum de carburant redus

- posibilitatea montarii pe mai multe autoturisme dotate cu carlig de remorcare, fara alte investitii suplimentare

Acest suport cu montare pe carligul de remorcare este echipat cu instalatie electrica cu lampi suplimentare, ce se conecteaza la priza carligului de remorcare. De asemenea, dispune si de suport suplimentar pentru numarul de inmatriculare. Stecherul instalatiei electrice este cu 13 pini, insa, gratie adaptorului inclus, poate fi conectat si la o priza cu 7 pini.

TowCar Aneto se monteaza foarte usor pe carligul de remorcare, prin simpla apasare a unei manete, iar datorita functiei de rabatare a suportului, capota portbagajului poate fi deschisa si cand suportul este montat pe masina. Atat sistemul de prindere pe carligul de remorcare, cat si sistemul de fixare al schiurilor sunt prevazute cu sistem antifurt cu cheie.

Pentru a calcula sarcina utila a echipamentului ce poate fi transportat pe masina dumneavoastra, se va scadea din sarcina maxima verticala admisa pe carligul de remorcare, masa proprie a suportului de schiuri. De exemplu, daca sarcina verticala este de 75 de kg, vom scadea din aceasta 23 de kg ( masa suportului) si ne vor ramane 52 de kg, greutatea maxima permisa a echipamentului de zapada ce poate fi transportat (compusa din insumarea greutatilor individuale ale schiurilor si placilor care doriti sa le puneti pe suport).

Atentie! Din considerente ce tin de siguranta traficului, producatorul recomanda ca marginile schiurilor montate pe suport sa nu depaseasca latimea caroseriei autoturismului (excluzand oglinzile laterale).
Pentru a va forma o idee, respectand recomandarea prducatorului, lungimea maxima a schiurilor care se pot transporta ar fi de 199cm pe un BMW X5, 180 cm pe un Vw Passat B8, 181 cm pe Skoda Octavia III sau 168cm pe un Vw Polo.

 

 

Specificatii tehnice

Mai multe informatii

Tip prindere Pe carligul de remorcare
Nr. maxim perechi de schiuri 4
Nr. maxim placi snowboard 4
Greutate suport (kg) 23 kg
Sistem antifurt pentru schiuri Da
Sistem antifurt pentru suport Da

Descarca

Manual TowCar Aneto

Descarca (1.14M)

Au mai cumparat (2)

Thule Number Plate 9762

Thule Number Plate 9762

Pret normal: 110,85 Lei ( -24.16 Lei)

Oferta: 86,69 Lei

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Suport schi/snowboard TowCar Aneto 4 cu prindere pe carligul de remorcare

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
General

Recomandam si urmatoarele produse: