Dragi clienti, conform recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru limitarea si prevenirea posibilelor îmbolnaviri cu Coronavirus (COVID-19) si din considerente de sanatate si grija pentru angajatii si clientii nostri, am luat urmatoarele masuri: Citeste masuri!

Toate Magazinele Aleo au fost redeschise. Comenzile telefonice se pot plasa in continuare iar depozitul nostru lucreaza la capacitate maxima pentru a onora toate comenzile.

Comenzile cu ridicare de la punctul de lucru Bucuresti - Strada Ispravnicului nr. 28 au termen de procesare intre 2 si 15 zile lucratoare.

Voucher cadouLanturi antiderapante Thule/Konig CB-12
-40%

Lanturi antiderapante Thule/Konig CB-12 040

Thule/Konig CB-12 sunt lanturi pentru zapada de o inalta calitate, cu o grosime de 12 mm si dispun de sistem de tensionare manuala.

Atentie! Chiar daca lantul se potriveste pe dimensiunea anvelopei, sunt modele de lanturi care, din motive tehnice, NU se pot utiliza pe anumite autovehicule. Consultati cartea tehnica a autovehiculului sau cereti informatii specialistilor nostri pentru a va recomanda modelul compatibil si grosimea corecta a lanturilor antiderapante! Utilizatorul este responsabil de orice dauna cauzata de folosirea incorecta sau a unui model de lant incompatibil.

Cod produs: KOCB12040
Aboneaza-te la alerte de pret

Pret normal: 274,19 Lei ( -110.32 Lei)

Oferta: 163,87 Lei

Konig Thule

 

 Voucher cadou

Descriere produs

Detalii

Desi aparent seamana cu alte lanturi din aceeasi categorie, se poate vedea in filmul atasat calitatea materialelor din care sunt fabricate.

Caracteristici:

Lanturile antiderapante Thule/Konig CB-12 permit un joc de 12 mm în spatele şi pe suprafaţa de rulare a rotilor pentru protectia anvelopelor.

- Montarea si demontarea se face usor si rapid datorita sistemelor ingenioase cu care sunt prevazute. 

- Accesoriile de fixare sunt codificate pe culori pentru un montaj facil.Carligele inchise de scurtare ajuta la prevenirea rasucirii verigilor lantului.

Lanturile antiderapante Thule/Konig CB-12 sunt realizate din otel calit in aliaj cu Mangan şi Nichel de calitate premium pentru o durata de viata mai lunga.

- Sunt omologate in conformitate cu cerintele europene si americane (O-Norm 5117, CUNA, UNI 11313, TUV )

Pentru o durata de viata mai mare, este indicat ca dupa fiecare folosire, lanturile antiderapante Thule/Konig CB-12 sa fie bine curatate si depozitate in locuri ferite de umezeala.

 

 

Specificatii tehnice

Mai multe informatii

Tip vehicul Autoturisme

Video


Descarca

Garantie lanturi antiderapante Thule/Konig

Descarca (1.14M)

Instructiuni Thule/Konig CB-12

Descarca (1.14M)

Piese de schimb Thule Konig CB-12

Descarca (1.14M)

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Lanturi antiderapante Thule/Konig CB-12 040

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
General