Dragi clienti, conform recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru limitarea si prevenirea posibilelor îmbolnaviri cu Coronavirus (COVID-19) si din considerente de sanatate si grija pentru angajatii si clientii nostri, am luat urmatoarele masuri: Citeste masuri!

Momentan nu se pot plasa comenzi cu plata cu cardul din cauza unei erori tehnice interne! Incercam sa remediem cat mai rapid situatia. Daca doriti sa achitati cu cardul va rugam sa plasati comanda normal, cu selectie plata cu cardul (nu o sa se deschida pagina unde trebuie sa introduceti datele dar se inregistreaza comanda ca neachitata) si o sa va contacteze colegii pentru a va trimite un link de plata.

Voucher cadouSuport pentru 3 biciclete Thule VeloSpace 939 XT3 cu prindere pe carligul de remorcare (13pini) + Adaptor 9381 pentru biciclete Thule VeloSpace XT pentru a 4-a bicicleta

Thule VeloSpace 939 XT3 este un suport tip platforma, cu prindere pe carligul de remorcare, foarte versatil, destinat transportarii tuturor tipurilor de biciclete, de la greoaiele biciclete electrice, pana la cele mici pentru copii. Prin intermediul adaptorului Thule VeloSpace XT 9381 creste capacitatea suportului de la 3 la 4 biciclete.

Cod produs: TA939+TA9381
Aboneaza-te la alerte de pret
3.474,15 Lei

Pret dupa configuratie: 3.474,15 Lei

Thule

 

 Voucher cadou

1 x Adaptor pentru suport biciclete Thule VeloSpace XT 9381   +834,73 Lei
1 x Suport pentru 3 biciclete Thule VeloSpace 939 XT3 cu prindere pe carligul de remorcare (13pini)   +2.639,42 Lei

Pret dupa configuratie: 3.474,15 Lei

Descriere produs

Detalii

Caracteristici:

  • Capacitate sporita de incarcare permitand transportul de biciclete electrice si biciclete de munte grele.
  • Posibilitatea de a creste capacitatea de incarcare de la 3 la 4 biciclete prin adaugarea Adaptorului Thule VeloSpace XT Bike, care se achizitioneaza separat.
  • Gratie sinelor extra-lungi, se pot transporta si biciclete foarte mari, cu ampatamentul dintre roti de maxim 130 cm.
  • Cataramele ajustabile si curelusele extra-lungi usureaza prinderea rotilor, cu balonul anvelopei admisibil pana la 4.7", fiind astfel posibil chiar si transportul fat bike-urilor.
  • Prinderea cadrului bicicletei se face rapid, prin intermediul bratelor detasabile.
  • Fixarea suportului pe carligul de remorcare se face foarte simplu, prin apasarea unei manete. In functie de dimensiunea sferei carligului, se face o setare initiala a fortei de apasare a manetei, prin simpla ajustare manuala a unui surub special dedicat
  • Sistemul de rabatare a suportului, prin apasarea unei pedale, permite accesarea fara probleme a portbagajului, chiar si cu bicicletele montate.  Chiar si usile din spate foarte mari pot fi deschise datorita unghiului larg de inclinare.
  • Thule VeloSpace 939 este echipat cu sistem antifurt cu cheie, atat pentru prinderea suportului pe carligul de tractare, cat si pentru prinderea bicicletelor pe suport.
  • Suportul vine pre-asamblat, nefiind nevoie de scule aditionale pentru montarea sa.
  • Conform cu normele de siguranta City Crash

Acest produs contine atat Suportul de 3 biciclete Thule VeloSpace 939 XT 3 cat si Adaptorul Thule VeloSpace XT Bike 9381 pentru a 4-a bicicleta

Specificatii tehnice

Mai multe informatii

Greutate maxima suportata (kg) 60
Latime 73
Lungime 135
Material Aluminiu si alte materiale usoare
Tip prindere Pe carligul de remorcare
Numar de biciclete 4
Diametru cadru 22-80 mm
Sistem antifurt pentru suport Da
Sistem antifurt pentru bicicleta Da
Priza electrica 13 pini
Dimensiune cand e nepliat 135 x 73 x 79 cm
Dimensiune cand e pliat 135 x 73 x 31 cm
Viteza maxima recomandata 130 km/h
Compatibil cu ''One Key System'' Da
Greutate maxima pe bicicleta (kg) 30
Sistem de montare al suportului pe carligul de remorcare
Compatibil cu majoritatea bicicletelor cu frane pe discuri Da
Certificat TÜV 61

Video