Dragi clienti, conform recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru limitarea si prevenirea posibilelor îmbolnaviri cu Coronavirus (COVID-19) si din considerente de sanatate si grija pentru angajatii si clientii nostri, am luat urmatoarele masuri: Citeste masuri! Verificati aici programul tuturor magazinelor.

Magazinele Aleo din Bucuresti, Cluj, Brasov, Timisoara, Tg. Mures si Constanta au fost redeschise, celelalte ramanand inchise temporar. Comenzile telefonice se pot plasa in continuare iar depozitul nostru lucreaza la capacitate maxima pentru a onora toate comenzile.

Voucher cadouSuport biciclete Thule EuroClassic G6 928 cu prindere pe carligul de remorcare + adaptorul G6 928-1

Mai multe poze

Suport biciclete Thule EuroClassic G6 929 cu prindere pe carligul de remorcare + adaptorul G6 928-1, pentru 3 sau 4 biciclete

Suportul de  biciclete Thule EuroClassic G6 929 este proiectat pentru transportul a 3 biciclete, Impreuna cu Adaptorul G6 928-1, capacitatea de incarcare creste la 4 biciclete, greutatea maxima pentru bicicleta transportata pe acest adaptor fiind de 15kg!!


.

La achizitionarea acestui produs, cu ridicare de la magazin, beneficiati de montaj GRATUIT la oricare punct de lucru Aleo din orasele Bucuresti, Cluj Napoca, Brasov, Timisoara, Constanta, Tg. Mures.

Cod produs: TA929+TA9281
Aboneaza-te la alerte de pret
3.298,50 Lei

Pret dupa configuratie: 3.298,50 Lei

Thule

 

 Voucher cadou

1 x Thule EuroClassic G5/G6 Bike Adapter 9281   +676,04 Lei
1 x Suport biciclete Thule EuroClassic G6 929 cu prindere pe carligul de remorcare, pentru 3 biciclete   +2.622,46 Lei

Pret dupa configuratie: 3.298,50 Lei

Descriere produs

Detalii

Noul varf de gama a suporturilor de bicicleta pe carlig este thule EuroClassic G6.  Acesta este o varianta stilizata a celebrul lui predecesor, thule EuroClassic G5.

Suportul de  biciclete Thule EuroClassic G6 929 este proiectat pentru transportul a 3 biciclete, greutatea maxima pe bicicleta fiind de 20 kg, ceea ce permite transportarea bicicletelor electrice (fara insa a se depasi sarcina maxima de 60kg!!).  

Impreuna cu Adaptorul G6 928-1, capacitatea de incarcare creste la 4 biciclete. Greutatea maxima pentru bicicleta transportata pe acest adaptor este 15kg!!

Pentru fabricarea acestui suport s-au folosit aluminiu si alte materiale foarte usoare. 

Se ataseaza la carligul de remorcare în cateva secunde. Cuplarea necesita o forta redusa de apasare, dar prin aceasta se asigura cea mai mare stabilitate si siguranta.

Suportul se poate rabata cu ajutorul unei pedale pentru a avea acces la portbagaj în timp ce bicicletele sunt incarcate. sistemul de oprire încorporat nu lasa ca bicicletele sa atinga pamantul. Unghiul mare de înclinare permite si deschiderea usilor mari din spate fara ca usa sa atinga suportul. 

Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm.

Suportul poate fi încuiat pe carligul de remorcare. Fiecare bicicleta beneficiaza de un sistem de inchidere individual. 

Sinele de dimensiuni mai mari permit transportul bicicletelor cu roti late. 

Suportul se poate plia pentru o depozitare mai usoara, fiind suficient de compact pentru a fi tinut in portbagajul masinii. 

Produsul foloseste un cablu de alimentare cu 13 de pini pentru a avea un set complet de lumini pe suport. 

Specificatii tehnice

Mai multe informatii

Greutate maxima suportata (kg) 60
Material Aluminiu si alte materiale usoare
Tip prindere Pe carligul de remorcare
Numar de biciclete 4
Diametru cadru 22-80 mm
Sistem antifurt pentru suport Da
Sistem antifurt pentru bicicleta Da
Priza electrica 13 pini
Viteza maxima recomandata 130 km/h
Greutate maxima pe bicicleta (kg) 20kg/bicicleta pt suport (fara a depasi 60kg) 15kg/bicicleta pentru adaptor
Sistem de montare al suportului pe carligul de remorcare
Compatibil cu majoritatea bicicletelor cu frane pe discuri Da

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Suport biciclete Thule EuroClassic G6 929 cu prindere pe carligul de remorcare + adaptorul G6 928-1, pentru 3 sau 4 biciclete

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
General