Dragi clienti, conform recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru limitarea si prevenirea posibilelor îmbolnaviri cu Coronavirus (COVID-19) si din considerente de sanatate si grija pentru angajatii si clientii nostri, am luat urmatoarele masuri: Citeste masuri!

Momentan nu se pot plasa comenzi cu plata cu cardul din cauza unei erori tehnice interne! Incercam sa remediem cat mai rapid situatia. Daca doriti sa achitati cu cardul va rugam sa plasati comanda normal, cu selectie plata cu cardul (nu o sa se deschida pagina unde trebuie sa introduceti datele dar se inregistreaza comanda ca neachitata) si o sa va contacteze colegii pentru a va trimite un link de plata.

Voucher cadouSuport biciclete Peruzzo Pure Instinct 710 cu prindere pe bare transversale

Mai multe poze

-35%

Suport biciclete Peruzzo Pure Instinct 710 cu prindere pe bare transversale - pentru o bicicleta

Suportul de biciclete Peruzzo Pure Instinct 710 reprezinta o solutie eleganta pentru transportul bicicletei dumneavoastra in siguranta pe acoperisul masinii. Unic si patentat acest suport schimba regulile fiind usor de montat pe bare si de prins bicicleta pe suport.

La achizitionarea acestui produs, cu ridicare de la magazin, beneficiati de montaj GRATUIT la oricare punct de lucru Aleo din orasele Bucuresti, Cluj Napoca, Brasov, Timisoara, Constanta, Tg. Mures.

Cod produs: P710
Aboneaza-te la alerte de pret

Pret normal: 633,65 Lei ( -218.85 Lei)

Oferta: 414,80 Lei

Peruzzo

 

 Voucher cadou

Descriere produs

Detalii

Cu un design unic si brevetat, suportul de bicicleta Peruzzo Pure Instinct schimba regulile jocului: nu mai trebuie sa te intinzi ca sa strangi si sa incui manerul de fixare al cadrului bicicletei, acest suport fiind cat se poate de simplu de utilizat. Doar impingi cadrul bicicletei spre falcile bratului de prindere si acestea se inchid automat, imobilizand bicicleta pe suport. Pentru eliberare, exista un maner amplasat la nivelul talpii anterioare de prindere a suportului pe bare, prin a carei actionare, operatiunea de descarcare a bicicletei devine extrem de rapida.

Caracteristici:

  • Simplu si rapid de montat pe barele transversale, in pachet fiind inclusi si adaptori “T” pentru canalul barelor de aluminiu.
  • Posibilitatea de rotatie la 360 de grade, a piesei de fixare a cadrului ,faciliteaza prinderea bicicletei in diferite zone ale cadrului, cat si pozitionarea acesteia in ambele pozitii de mers. Sistemul automat de blocare al ghearelor este ideal pentru cadrurile de bicicleta sensibile, din carbon.
  • Bratul de prindere al suportului are un mecanism ajustabil de blocare, care il tine in pozitia potrivita cand incarci bicicleta
  • Poate sustine biciclete cu roti de la 12” la 29” si cadruri cu diametrul cuprins intre 22 si 50 mm
  • Confectionat din aluminiu acoperit cu vopsea rezistenta la zgariere
  • Suporturile rotilor sunt echipate cu chingi rapide din plastic, cu clichet
  • Sistem antifurt cu cheie pentru prinderea suportului pe bare, cat si a bicicletei pe suport
  • Protectii de cauciuc pentru toate punctele de contact – la bratul de prindere al cadrului bicicletei, la curelusele pentru roti si la zona dintre suport si barele transversal
  • Aprobare TUV/GS si ISO 11154:2006 (test cvasistatic) pentru biciclete de pana la 20 de kg

 

 

 

 

 

 

Specificatii tehnice

Mai multe informatii

Material rail aluminium arm steel
Tip prindere Pe bare transversale
Numar de biciclete 1
Sistem antifurt pentru suport Da
Sistem antifurt pentru bicicleta Da
Greutate maxima pe bicicleta (kg) 20
Culoare Charcoal

Video

Descarca

Certificat conformitate Peruzzo Pure Instinct 710

Descarca (1.14M)

Instructiuni utilizare P710

Descarca (1.14M)