Dragi clienti, conform recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru limitarea si prevenirea posibilelor îmbolnaviri cu Coronavirus (COVID-19) si din considerente de sanatate si grija pentru angajatii si clientii nostri, am luat urmatoarele masuri: Citeste masuri!

Momentan nu se pot plasa comenzi cu plata cu cardul din cauza unei erori tehnice interne! Incercam sa remediem cat mai rapid situatia. Daca doriti sa achitati cu cardul va rugam sa plasati comanda normal, cu selectie plata cu cardul (nu o sa se deschida pagina unde trebuie sa introduceti datele dar se inregistreaza comanda ca neachitata) si o sa va contacteze colegii pentru a va trimite un link de plata.

Voucher cadouSuport bicicleta Green Valley Adventure 160530 lung cu prindere pe haion pentru 3 biciclete

Mai multe poze

Suport bicicleta Green Valley Adventure 160530 lung cu prindere pe haion pentru 3 biciclete

Suportul Green Valley Adventure 160530- lung, din otel, poate transporta pana la 3 biciclete. Se poate monta direct pe haionul masinii prin intermediul chingilor de tensionare cu carlige metalice. La unele modele de masini, pentru o prindere sigura, sunt necesare seturile de adaptoare GV160645.


Cod produs: GV160530
Aboneaza-te la alerte de pret
436,73 Lei

 

 Voucher cadou

Descriere produs

Detalii

Green Valley este brandul producatorului francez Aurilis Group, care ofera solutii in transportul bagajelor, a echipamentelor de schi, biciclete, etc.

  • Suportul Adventure 160530 - lung, din otel, pentru maxim 3 biciclete (45 kg), se monteaza pe haion prin intermediul chingilor de tensionare cu carlige metalice..
  • Toate suprafetele de contact cu bicicletele, respectiv cu caroseria masinii sunt acoperite cu spuma poliuretanica.
  • Dupa demontare se pastreaza in husa de stocare
  • Capacitate maxima 3 biciclete (45 kg)

Atentie: Pentru unele masini capacitatea trebuie redusa la 2 biciclete, iar placutele de inmatriculare si farurile vehiculului trebuie sa fie clar vizibile, iar daca nu sunt, se poate utiliza un adaptor special. 

Specificatii tehnice

Mai multe informatii

Material Otel
Tip prindere Pe haion
Numar de biciclete 3

Recomandam si urmatoarele produse: