Voucher cadouOchelari de soare Adidas Evil Eye Halfrim Black Shiny Vario

Mai multe poze

Ochelari Sport Adidas Evil Eye Halfrim Black Shiny Vario

Ochelarii Sport Adidas Evil Eye Halfrim ofera o tehnologie superioara proiectata in special pentru ciclism. Ramele extrem de usoare si flexibile permit atat schimbarea facila a lentilelor, cat si personalizarea unghiului lentilelor fara a compromite vizibilitatea. Acesti ochelari de soare durabili va permit sa personalizati unghiul lentilelor fara a compromite vizibilitatea.


Tip lentila: LST Active Silver, creste vizibilitatea in conditii de ceata sau vreme innorata. Transmisie de lumina: 16% Categoria lentilei: 3
Optional: Se pot adauga si lentile cu dioptrii: Clip-on, Adaptor sau Lentila cu dioptrie

Cod produs: A4024034126066
Aboneaza-te la alerte de pret
859,33 Lei
Reseteaza Configuratia

* Camp Obligatoriu

Termen de livrare: 5 zile lucratoare

Adidas Eyewear

 

 Voucher cadou

 Campanie MOL

Produse resigilate

Descriere produs

Detalii

Adidas Evil Eye Halfrim sunt ochelari de inalta calitate care ofera un camp maxim de vedere si cea mai buna protective periferica. De asemenea tehnologia prezinta o ventilatie dinamica ce impiedica aburirea lentilelor.

Tehnologii folosite pentru ochelarul Adidas Evil Eye Halfrim Pro

Wrap-around design

Tehnologia Wrap-around garanteaza un cadru de vedere maxim si va ofera o ajustare perfecta a ramei dupa curba fetei. Ochelarul este disponibil in doua marimi pentru o potrivire personalizata, forma wrap-around asigurandu-va o vedere periferica completa si acoperire completa a ochilor pentru un grad maxim de siguranta.

Detachable foam bar (Sweat blocker)

Pentru a te asigura ca sudoarea nu deranjeaza performanta, producatorii ochelarilor adidas au dezvoltat un sistem de blocare a sudorii. Este un sistem care iti permite sa il atasezi si sa il indepartezi foarte repede si usor. Spuma de pe sistemul ''sweat blocker'' nu interfereaza cu sistemul de ventilatie al ochelarului.

Climacool dynamic ventilation

Tehnologia ClimaCool implementata de Adidas este bazata pe un sistem dinamic de ventilatie. Aerul este directionat in asa fel incat sa nu disturbe vederea si in acelasi timp sa previna aburirea lentilei.

SPX frame

E un cadru foarte usor si flexibil. Materialul ramei este de asemenea foarte usor, flexibil si garanteaza o fixare confortabila.

Design TRI.FIT

Designul TRI.FIT al ramei ofera 3 nivele de reglare pe verticala pentru o potrivire optima a ochelarilor pe forma fetei. In plus sistemul TRI.FIT poate fi utilizat si pentru a compensa unghiul de incidenta a rezelor de lumina, eradicand astfel efectele de orbire provocate de soare.

Quick-release Hinge

Pentru o maxima protectie a lentilei sistemul Quick-release Hinge desprinde rapid bratele ochelarului atunci cand sunt aplicate socuri. Dupa impact, bratele se ataseaza foarte usor si rapid. Deasemenea acestea pot fi inlocuite cu benzi pentru cap la modelele la care sunt diponibile in pachet.

Flex Zones

Zonele flexibile ajusteaza cu precizie ochelarii pentru a se potrivi oricarei forme a capului.

Lens Lock System

Adidas a dezvoltat un sistem de blocare a lentilelor pentru a asigura un sistem rapid si robust de schimbare a acestora. Sistemul de blocare este un mod foarte rapid si benefic pentru a schimba lentilele, de exemplu, atunci cand mainile tale sunt transpirate sau purtati o manusi pe maini. Cu doar cateva click-uri, lentila este schimbata. Tot ce trebuie sa faceti este sa inchideti ramele ochelarului si sa lisati logo-ul adidas de pe lentila. Ca sa securizati noua lentila trebuia doar sa deschideti bratele ochelarului si sa glisati inapoi pe lentila logo-ul adidas.

Corectarea vederii

Acesti ochelari sunt disponibili cu prescriptie si sunt compatibili cu insertii optice.

Performance InsertTM

Majoritatea ochelarilor de sport adidas au design care iti permite foarte rapid sa integrezi insertiile optice. Insertiile optice pot fi securizate pe puntea nazala a ochelarului in spatele filtrelor intr-o pozitie foarte stabila. Datorita pozitie insertiile sunt aproape invizibile. Pot fi create si la comanda in functie de preferintele clientilor. Insertiile sunt disponibile cu sau fara rama.

Direct Inframe Glazing

Mai multe dintre modelele de ochelari adidas ofera posibilitatea de aplicare a lentilelor de vedere direct pe lentila ochelarului de sport chiar pana si la modelele a caror lentila este creata in 10 baze. Aceasta solutie RXOTM permite ajustarea ohelarului pentru o vedere perfecta atat in sport cat si in viata de zi cu zi.

Direct Glazing este un procedeu folosit de opticieni prin care potrivesc lentila de corectie optica direct pe lentila ochelarului de sport. Noua lentila RXO a ochelarului adidas dispune de un prim filtru care combina corectia optica cu beneficiile sistemul LST. Gama de lentile disponibile se extinde de la -4.0 dpt pana la +4.0 dpt.

Optical Adapter (RX)

Adaptorul optic este o optiune disponibila la ochelarii adidas prin care poti sa corectezi vederea prin atasarea unor filtre pe lentila dupa ce opticianul dumneavoastra a finalizat ajustarile acestora. Ele pot fi usor inlocuite cu filtre care nu dispun de corectie optica.

Lentila VARIOtune

  • Cu aceasta noua tehnologie, ochelarii se pot schimba in functie de vreme, oferindu-va cea mai clara vedere in toate circumstantele.
  • Aceasta noua lentila fotocromatica are abilitatea sa se schimbe automat de la transparent la o tenta intunecata.
  • Tehnologia permite ca lentila sa se adapteze automat la conditiile luminii naturale

Specificatii tehnice

Mai multe informatii

Produse cadou N/A
Culoare Black Shiny Vario
PRDP 0