Wingbar Edge negru

Mai multe poze

Bare transversale Thule Wingbar Edge Black pentru MERCEDES-BENZ E-Klasse (C207), 2 usi Coupe, model 2009-2016 (With glass roof), Sistem cu prindere in puncte fixe

Sistemul de bare transversale Thule WingBar Edge 959X se monteaza pe masinile prevazute de fabricant cu puncte fixe de prindere, prin atasarea unui kit special de prindere, dedicat fiecarei masini in parte.

La achizitionarea acestui produs, cu ridicare de la magazin, beneficiati de montaj GRATUIT la oricare punct de lucru Aleo din orasele Bucuresti, Cluj Napoca, Brasov, Timisoara, Constanta, Tg. Mures.

Cod produs: SistemBare1573
Aboneaza-te la alerte de pret
1.157,38 Lei

Pret dupa configuratie: 1.157,37 Lei

Thule

 

 Black Friday

1 x Kit 3083   +154,22 Lei
1 x Set 2 bare Thule WingBar Edge negru - TA95912   +1.003,15 Lei

Pret dupa configuratie: 1.157,37 Lei

Descriere produs

Detalii

Componente:

- 4 picioare prindere
- 2 bare din aluminiu Thule Wingbar Edge negre
- set kit prindere pentru puncte fixe
- set 4 butuci antifurt (inclus)

Sistemul de bare transversale Thule WingBar Edge 959X se monteaza pe masinile prevazute de fabricant cu puncte fixe de prindere, prin atasarea unui kit special de prindere, dedicat fiecarei masini in parte.

Noul concept de picior telescopic, ce culiseaza pana la 50 mm in fiecare capat, permite adaptarea la punctele fixe, indiferent de distanta dintre ele, alegandu-se dimensiunea corespunzatoare de bare transversale.

Thule WingBar Edge 959X beneficiaza de un profil extra jos ( cu o pozitionare mai apropiata de plafon), imbunatatindu-se aspectul estetic general al masinii si totodata caracteristicile aerodinamice. Si nu in ultimul rand, aceasta pozitie joasa sporeste siguranta in cazul masinilor inalte, in situatia trecerii pe sub pasajele joase.

Inspirandu-se din tehnologia aeronautica si impreuna cu testele din tunelul aerodinamic, suedezii de la Thule au reusit sa reduca aproape la minim nivelul de zgomot in timpul mersului, aceste bare fiind concepute sa stea in permanenta pe masina, chiar si atunci cand nu sunt utilizate.

Operatiunea de strangere a barelor pe masina se face foarte usor, cu ajutorul unei chei speciale livrate in pachet. In privinta protectiei antifurt, capacele de acces la sistemul de strangere sunt echipate cu butuci cu cheie.

Acest sistem indeplineste normele City Crash.

Filmuletele si pozele sunt cu titlu de prezentare.

Greutatea maxima de incarcare poate sa fie diferita in functie de marca si modelul masinii. (Consultati caracteristicile tehnice date de producatorul autoturismului)

Specificatii tehnice

Mai multe informatii

Observatii N/A
Produse cadou N/A

Video

Descarca

Certificat de garantie THULE

Descarca (1.14M)

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Bare transversale Thule Wingbar Edge Black pentru MERCEDES-BENZ E-Klasse (C207), 2 usi Coupe, model 2009-2016 (With glass roof), Sistem cu prindere in puncte fixe

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
General