Bare transversale Thule Rapid System Wingbar Evo pentru MERCEDES-BENZ Viano 4/5 usi MPV, model 2004-2014, 2015-, Sistem cu prindere pe bare longitudinale

Mai multe poze

Nou

Bare transversale Thule Rapid System Wingbar Evo pentru MERCEDES-BENZ Viano 4/5 usi MPV, model 2004-2014, 2015-, Sistem cu prindere pe bare longitudinale

Thule WingBar EVO 150 - bare de aluminiu cu profil aerodinamic, asigurand o calatorie extrem de silentioasa si eficienta. Lungime 150 cm

Cod produs: SistemBare23343
Aboneaza-te la alerte de pret
743,78 Lei

Pret dupa configuratie: 743,77 Lei

Thule

 

 Black Friday

1 x Thule Rapid System 757   +381,73 Lei
1 x Set 2 bare Thule WingBar Evo (Aluminiu) gri 150 cm - TA711500   +362,05 Lei

Pret dupa configuratie: 743,77 Lei

Descriere produs

Detalii

Componente

- set 4 picioare prindere
- set 2 bare din aluminiu Thule WingBar Evo
- set 4 butuci antifurt (inclus)

Majoritatea modelelor de autovehicule Break, SUV sau unele Hatchback sunt prevazute de fabricant cu sisteme de bare longitudinale. Si pentru acestea Thule ofera solutie de bare transversale necesare montarii cutiilor de portbagaj, a suportilor de transportat biciclete sau schiuri.

Thule WingBar Evo sunt cele mai noi produse din gama barelor transversale ale producatorului suedez Thule.

Extrem de silentioase datorita profilului inovator in forma de aripa,Thule WingBar Evo genereaza cu pana la 90% mai putin sunet si cu pana la 55% mai putina rezitenta la inaintare fata de restul barelor de aluminiu anterioare imbunatatind si economia de combustibil.

Canalul cu care sunt prevazute barele transversale Thule WingBar Evo este acoperit cu cauciuc structurat si faciliteaza prinderea rapida si in siguranta a tuturor accesoriilor, cu ajutorul adaptorilor T-track.

Curbate lin, profilul aerodinamic creaza cel mai bun aspect,barelor transversale Thule WingBar Evo potrivindu-se toate picioarele Thule Rapid System.

Proiectate pentru cele mai inalte standarde ale industriei de automobile, Thule WingBar Evo sunt certificate ISO, City Crash ?i aprobate TUV GS.

Filmuletele si pozele sunt cu titlu de prezentare.

Greutatea maxima de incarcare poate sa fie diferita in functie de marca si modelul masinii. (Consultati caracteristicile technice date de producatorul autoturismului)

Specificatii tehnice

Mai multe informatii

Produse cadou N/A

Video


Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Bare transversale Thule Rapid System Wingbar Evo pentru MERCEDES-BENZ Viano 4/5 usi MPV, model 2004-2014, 2015-, Sistem cu prindere pe bare longitudinale

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
General