Bare transversale Thule Evo Clamp Wingbar Evo pentru HYUNDAI i30 Fastback, 5 usi Hatchback, model 2018-, Sistem cu prindere pe plafon normal

Mai multe poze

Nou

Bare transversale Thule Evo Clamp Wingbar Evo pentru HYUNDAI i30 Fastback, 5 usi Hatchback, model 2018-, Sistem cu prindere pe plafon normal

Thule Evo WingBar sunt cele mai noi produse din gama barelor transversale ale producatorului suedez Thule. Sistemul de bare transversale Thule Evo Clamp 7105 este adresat masinilor cu plafon normal fara puncte fixe de prindere si fara bare longitudinale integrate

Cod produs: SistemBare19340
Aboneaza-te la alerte de pret
896,32 Lei

Pret dupa configuratie: 896,31 Lei

Thule

 

 Black Friday

1 x Kit Thule 5112   +154,22 Lei
1 x Thule Evo Clamp 7105   +380,04 Lei
1 x Set 2 bare Thule WingBar Evo (Aluminiu) gri 127 cm - TA711300   +362,05 Lei

Pret dupa configuratie: 896,31 Lei

Descriere produs

Detalii

Componente:

- set 4 picioare de prindere
- set kit prindere
- set 2 bare din aluminiu Thule Evo WingBar
- set 4 butuci antifurt (inclus)

Sistemul de bare transversale Thule Evo Clamp 7105 este adresat masinilor cu plafon normal. Fixarea acestuia de plafonul masinii se face prin intermediul unui kit de prindere (specific fiecarui autoturism), nefiind necesare scule speciale, decat cheia livrata in pachet.

Thule Evo Clamp 7105 este disponibil atat in varianta cu bare de otel, cat si aluminiu. Pentru maxima siguranta, vine insotit standard de sistemul antifurt cu butuci cu cheie.

Thule Evo WingBar sunt cele mai noi produse din gama barelor transversale ale producatorului suedez Thule.

Extrem de silentioase datorita profilului inovator in forma de aripa,Thule Evo WingBar genereaza cu pana la 90% mai putin sunet si cu pana la 55% mai putina rezistenta la inaintare fata de restul barelor de aluminiu anterioare imbunatatind si economia de combustibil.

Canalul cu care sunt prevazute barele transversale Thule Evo WingBar este acoperit cu cauciuc structurat si faciliteaza prinderea rapida si in siguranta a tuturor accesoriilor, cu ajutorul adaptorilor T-track.

Curbate lin, profilul aerodinamic creaza cel mai bun aspect,barelor transversale Thule Evo WingBar potrivindu-se toate picioarele Thule Rapid System si Thule Evo Clamp.

Filmuletele si pozele sunt cu titlu de prezentare.

Greutatea maxima de incarcare poate sa fie diferita in functie de marca si modelul masinii. (Consultati caracteristicile tehnice date de producatorul autoturismului)

Specificatii tehnice

Mai multe informatii

Produse cadou N/A

Video


Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Bare transversale Thule Evo Clamp Wingbar Evo pentru HYUNDAI i30 Fastback, 5 usi Hatchback, model 2018-, Sistem cu prindere pe plafon normal

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
General