Bare transversale Thule Evo Raised Rail Slidebar pentru VW Caddy Life 5 usi MPV, model 2016-, Sistem cu prindere pe bare longitudinale

Mai multe poze

Nou

Bare transversale Thule Evo Raised Rail Slidebar pentru VW Caddy Life 5 usi MPV, model 2016-, Sistem cu prindere pe bare longitudinale

Thule SlideBar este un sistem inovator, care ofera posibilitatea de a monta si demonta echipamentele foarte usor prin functia de culisare a barelor transversale (60 cm in ambele directii). Sistemul de prindere Thule Rapid System 775 a fost conceput pentru masinile dotate cu bare longitudinale cu profil atipic (sectiune rotunda, ovala etc). Datorita particularitatilor sale constructive (este prevazut cu o chinga din otel imbracata in cauciuc), acest sistem poate fi montat pe orice tip de bara longitudinala.

Cod produs: SistemBare28587
Aboneaza-te la alerte de pret
1.388,05 Lei

Pret dupa configuratie: 1.388,05 Lei

Thule

 

 Black Friday

1 x Thule Evo Raised Rail 7104   +394,02 Lei
1 x Set 2 bare Thule SlideBar 891 127 cm - TA891   +994,03 Lei

Pret dupa configuratie: 1.388,05 Lei

Descriere produs

Detalii

Componente

- set 4 picioare prindere

- set 2 bare aluminiu Thule SlideBar 893 (162CM)

- set 4 butuci antifurt (inclus)


Thule SlideBar
este sistemul inovator al producatorului suedez Thule, care ofera o noua modalitate de a incarca si transporta echipamentele necesare unei vacante de vis.

Noul sistem Thule SlideBar, ofera posibilitatea de a monta si demonta echipamentele foarte usor prin functia de culisare a barelor transversale (60 cm in ambele directii).

Pentru o siguranta mai mare, barele transversale Thule SlideBar au in dotare un sistem de deblocare/blocare cu o singura mana si indicatoare de culoare rosie pentru pozitiile deschis si inchis.

Sistemul de bare transversale Thule SlideBar a castigat in 2011 premiul Red Dot si prestigiosul premiu If Design.

Sistemul de prindere Thule Rapid System 775
a fost conceput pentru masinile dotate cu bare longitudinale cu profil atipic (sectiune rotunda, ovala etc). Datorita particularitatilor sale constructive (este prevazut cu o chinga din otel imbracata in cauciuc), acest sistem poate fi montat pe orice tip de bara longitudinala.

Thule Rapid System 775 are inclus in pachet sistemul antifurt cu butuci si chei.

Thule SlideBar sunt omologate conform standardelor City Crash.

Filmuletele si pozele sunt cu titlu de prezentare.

Greutatea maxima de incarcare poate sa fie diferita in functie de marca si modelul masinii. (Consultati caracteristicile tehnice date de producatorul autoturismului)

Specificatii tehnice

Mai multe informatii

Produse cadou N/A

Video

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Bare transversale Thule Evo Raised Rail Slidebar pentru VW Caddy Life 5 usi MPV, model 2016-, Sistem cu prindere pe bare longitudinale

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
General