Dragi clienti, conform recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru limitarea si prevenirea posibilelor îmbolnaviri cu Coronavirus (COVID-19) si din considerente de sanatate si grija pentru angajatii si clientii nostri, am luat urmatoarele masuri: Citeste masuri! Verificati aici programul tuturor magazinelor.

Magazinele Aleo din Bucuresti, Cluj, Brasov, Timisoara, Tg. Mures si Constanta au fost redeschise, celelalte ramanand inchise temporar. Comenzile telefonice se pot plasa in continuare iar depozitul nostru lucreaza la capacitate maxima pentru a onora toate comenzile.

Voucher cadouBare transversale Thule Slidebar pentru PORSCHE Cayenne 5 usi SUV, cu plafon normal, model 2010-2017, Sistem cu prindere pe plafon normal

Mai multe poze

Bare transversale Thule Slidebar pentru PORSCHE Cayenne 5 usi SUV, cu plafon normal, model 2010-2017, Sistem cu prindere pe plafon normal

Sistemul de bare transversale Thule SlideBar este sistemul inovator, care ofera o noua modalitate de a incarca si transporta echipamentele necesare unei vacante de vis. Sistemul de prindere Thule Rapid Sistem 754 a fost conceput pentru masinile de noua generatie, care nu mai sunt prevazute cu clasicele puncte fixe de prindere.

La achizitionarea acestui produs, cu ridicare de la magazin, beneficiati de montaj GRATUIT la oricare punct de lucru Aleo din orasele Bucuresti, Cluj Napoca, Brasov, Timisoara, Constanta, Tg. Mures.

Cod produs: SistemBare7093
Aboneaza-te la alerte de pret
1.738,56 Lei

Pret dupa configuratie: 1.738,55 Lei

Thule

 

 Voucher cadou

1 x Kit 1632   +157,31 Lei
1 x Thule Rapid System 754   +403,45 Lei
1 x Set 2 bare Thule SlideBar 893 162 cm - TA893   +1.177,80 Lei

Pret dupa configuratie: 1.738,55 Lei

Descriere produs

Detalii

Componente

- set 4 picioare prindere

- set kit prindere

- set 2 bare aluminiu Thule SlideBar

- set 4 butuci antifurt (inclus)

Thule SlideBar este sistemul inovator al producatorului suedez Thule, care ofera o noua modalitate de a incarca si transporta echipamentele necesare unei vacante de vis.

Noul sistem Thule SlideBar, ofera posibilitatea de a monta si demonta echiamentele foarte usor prin functia de culisare a barelor transversale (60 cm in ambele directii).

Pentru o siguranta mai mare, barele transversale Thule SlideBar au in dotare un sistem de deblocare/blocare cu o singura mana si indicatoare de culoare rosie pentru pozitiile deschis si inchis.

Sistemul de bare transversale Thule SlideBar a castigat in 2011 premiul Red Dot si prestigiosul premiu If Design.

Sistemul de prindere Thule Rapid Sistem 754 a fost conceput pentru masinile de noua generatie, care nu mai sunt prevazute cu clasicele puncte fixe de prindere. La acest sistem, fixarea se face pe sub rama superioara a usii, prin intermediul unui kit de prindere, personalizat dupa forma specifica a plafonului fiecarei masini.

Sistemul antifurt ( 4 butuci + 2 chei) este inclus in pachet.

Filmuletele si pozele sunt cu titlu de prezentare.

Greutatea maxima de incarcare poate sa fie diferita in functie de marca si modelul masinii. (Consultati caracteristicile tehnice date de producatorul autoturismului)

Specificatii tehnice

Mai multe informatii

Observatii N/A
Produse cadou N/A
Selecteaza modelul masinii Cayenne 5-dr SUV 10-17 cu plafon normal

Video


Descarca

Formular de garantie Thule

Descarca (1.14M)

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Bare transversale Thule Slidebar pentru PORSCHE Cayenne 5 usi SUV, cu plafon normal, model 2010-2017, Sistem cu prindere pe plafon normal

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
General