Bare transversale Thule Slidebar pentru CHEVROLET Tahoe 5 usi SUV, model 2015-, Sistem cu prindere pe bare longitudinale integrate

Mai multe poze

Bare transversale Thule Slidebar pentru CHEVROLET Tahoe 5 usi SUV, model 2015-, Sistem cu prindere pe bare longitudinale integrate

Thule SlideBar este un sistem inovator al producatorului suedez Thule, iar sistemul de prindere Thule Rapid System 753 + kit 40xx este adresat masinilor prevazute de catre fabricant cu bare longitudinale lipite de plafon.

La achizitionarea acestui produs, cu ridicare de la magazin, beneficiati de montaj GRATUIT la oricare punct de lucru Aleo din orasele Bucuresti, Cluj Napoca, Brasov, Timisoara, Constanta, Tg. Mures.

Cod produs: SistemBare3395
Aboneaza-te la alerte de pret
1.577,89 Lei

Pret dupa configuratie: 1.577,88 Lei

Thule

 

 Black Friday

1 x Kit 4041   +154,22 Lei
1 x Sistem prindere Thule Rapid System 753 (set de 4 buc)   +393,89 Lei
1 x Set 2 bare Thule SlideBar 892 144 cm - TA892   +1.029,77 Lei

Pret dupa configuratie: 1.577,88 Lei

Descriere produs

Detalii

Componente

- set 4 picioare de prindere
- set kit prindere
- set 2 bare aluminiu Thule SlideBar
- set 4 butuci antifurt (inclus)


Thule SlideBar este sistemul inovator al producatorului suedez Thule, care ofera o noua modalitate de a incarca si transporta echipamentele necesare unei vacante de vis.

Noul sistem Thule SlideBar, ofera posibilitatea de a monta si demonta echiamentele foarte usor prin functia de culisare a barelor transversale (60 cm in ambele directii).

Pentru o siguranta mai mare, barele transversale Thule SlideBar au in dotare un sistem de deblocare/blocare cu o singura mana si indicatoare de culoare rosie pentru pozitiile deschis si inchis.

Sistemul de bare transversale Thule SlideBar a castigat in 2011 premiul Red Dot si prestigiosul premiu If Design.

Sistemul de prindere Thule Rapid System 753 + kit 40xx este adresat masinilor prevazute de catre fabricant cu bare longitudinale lipite de plafon. Fixarea acestuia de sinele longitudinale se face prin intermediul unui kit de prindere (specific fiecarui autoturism), nefiind necesare scule speciale, decat cheia livrata in pachet.

Thule Rapid System 753 + kit 40xx are inclus in pachet sistemul antifurt cu butuci si chei.

Filmuletele si pozele sunt cu titlu de prezentare.

Greutatea maxima de incarcare poate sa fie diferita in functie de marca si modelul masinii. (Consultati caracteristicile tehnice date de producatorul autoturismului)

Specificatii tehnice

Mai multe informatii

Observatii N/A
Produse cadou N/A

Video


Descarca

Certificat de garantie THULE

Descarca (1.14M)

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Bare transversale Thule Slidebar pentru CHEVROLET Tahoe 5 usi SUV, model 2015-, Sistem cu prindere pe bare longitudinale integrate

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
General