Dragi clienti, conform recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru limitarea si prevenirea posibilelor îmbolnaviri cu Coronavirus (COVID-19) si din considerente de sanatate si grija pentru angajatii si clientii nostri, am luat urmatoarele masuri: Citeste masuri!

Voucher cadouOchelari de soare Adidas Tycane PRO Outdoor Black ShinyGrey

Mai multe poze

Ochelari Sport Adidas Tycane PRO Outdoor Black Shiny/Grey

Datorita calitatii lor superioare, ochelarii TYCANE Pro Outdoor ofera cea mai buna protectie pentru cele mai dure zone de munte, avand in acelasi timp o potrivire foarte confortabila. De asemenea, tehnologia remarcabila a acestui tip de ochelari prevede un strat de spuma ce ofera protectie in conditii climatice dificile precum si o curea de prindere in spatele capului care va ofera un confort maxim. Lentilele au o tenta colorata, oferind o nota mult mai rafinata si mai eleganta ochelarilor.

Cod produs: A1961976053
Aboneaza-te la alerte de pret
Pret incepand de la: 655,74 Lei
Reseteaza Configuratia

* Camp Obligatoriu

Termen de livrare: 5 zile lucratoare

Adidas Eyewear

 

 Voucher cadou

Descriere produs

Detalii

Ochelarii sport Adidas TYCANE Pro Outdoor ofera cea mai buna protectie periferica si un camp maxim de vedere, o tehnologie extrem de dezvoltata care impiedica aburirea lentilelor si de asemenea, prezinta un cadru flexibil foarte usor, garantand cea mai confortabila fixare.

Tehnologii folosite pentru ochelarul Adidas TyCane Pro Outdoor

Wrap-around design

Tehnologia Wrap-around a ramei garanteaza un cadru de vedere maxim si va ofera o ajustare perfecta a ramei dupa curba fetei. Ochelarul este disponibil in doua marimi pentru o potrivire personalizata, forma wrap-around asigurandu-va o vedere periferica completa si acoperire completa a ochilor pentru un grad maxim de siguranta.

Hydrophobic lens

Aceasta tehnologie respinge apa si murdaria. Lentilele hidrofobe se mentin curate pentru o perioada mai lunga de timp prin respingerea picaturilor de apa, a sarii si a mudariei.

Aceasta tehnologie respinge apa si murdaria. Lentilele hidrofobe se mentin curate pentru o perioada mai lunga de timp prin respingerea picaturilor de apa, a sarii si a mudariei.

Particulele de murdarie libere vor fi colectate de catre picaturile de apa ca se rostogolesc, lasand o suprafata curata si uscata.

Cu cat sunt mai rotunde picaturile de apa cu atat se rostogolesc mai usor pe ochelar. Tehnologia hidrofob mentine picaturile de apa rotunde ca acestea sa coboare cat mai repede de pe ochelar.

Vedere clara

- picaturile de apa, praful sau noroiul nu raman e lentila

- Sarea nu ramane pe lentila

Lentile mai usor de curatat

- lentilele hidrofobice sunt alunecoase si iti permit o mai usoara curatare

- nu se depoziteaza sarea pe lentila

Se pastreaza curate pentru o perioada mai lunga de timp

- nu se atrage incarcatura electrica statica, praf sau noroi

- mai putine urme de degete pe lentila

Particulele de murdarie libere vor fi colectate de catre picaturile de apa ca se rostogolesc, lasand o suprafata curata si uscata.

Climacool dynamic ventilation

Tehnologia ClimaCool implementata de Adidas este bazata pe un sistem dinamic de ventilatie. Aerul este directionat in asa fel incat sa nu disturbe vederea si in acelasi timp sa previna aburirea lentilei.

Detachable foam pad

Este un strat de spuma detasabil care protejeaza impotriva conditiilor dure, nefavorabile, avand o forma extrem de confortabila pentru fata.

SPX frame

E un cadru foarte usor si flexibil. Materialul SPX este de asemenea foarte usor in greutate, aproape ca nu simtiti ochelarii cand sunt pusi pe ochi, dar este suficient de dur pentru a indeplini cerintele sportivilor de inalta performanta. Zonele Flex ncorporate in rama SPX ofera flexibilitate suplimentara acesteia, permitand ochelarului sa se adapteze confortabil pe latimea capului.

Design TRI.FIT

Designul TRI.FIT al ramei ofera 3 nivele de reglare pe verticala pentru o potrivire optima a ochelarilor pe forma fetei. In plus sistemul TRI.FIT poate fi utilizat si pentru a compensa unghiul de incidenta a rezelor de lumina, eradicand astfel efectele de orbire provocate de soare.

Quick-release Hinge

Pentru o maxima protectie a lentilei sistemul Quick-release Hinge desprinde rapid bratele ochelarului atunci cand sunt aplicate socuri. Dupa impact, bratele se ataseaza foarte usor si rapid. Deasemenea acestea pot fi inlocuite cu benzi pentru cap la modelele la care sunt diponibile in pachet.

Flex Zones

Zonele flexibile ajusteaza cu precizie ochelarii pentru a se potrivi oricarei forme a capului.

Headstrap

Este o curea de prindere in spatele capului care va ofera atat confort maxim, cat si o potrivire perfecta.

 

Lens Lock System

Adidas a dezvoltat un sistem de blocare a lentilelor pentru a asigura un sistem rapid si robust de schimbare a acestora. Sistemul de blocare este un mod foarte rapid si benefic pentru a schimba lentilele, de exemplu, atunci cand mainile tale sunt transpirate sau purtati o manusi pe maini. Cu doar cateva click-uri, lentila este schimbata. Tot ce trebuie sa faceti este sa inchideti ramele ochelarului si sa lisati logo-ul adidas de pe lentila. Ca sa securizati noua lentila trebuia doar sa deschideti bratele ochelarului si sa glisati inapoi pe lentila logo-ul adidas.

Corectarea vederii

Acesti ochelari sunt disponibili cu prescriptie si sunt compatibili cu insertii optice.

Performance InsertTM

Majoritatea ochelarilor de sport adidas au design care iti permite foarte rapid sa integrezi insertiile optice. Insertiile optice pot fi securizate pe puntea nazala a ochelarului in spatele filtrelor intr-o pozitie foarte stabila. Datorita pozitie insertiile sunt aproape invizibile. Pot fi create si la comanda in functie de preferintele clientilor. Insertiile sunt disponibile cu sau fara rama.

Direct Inframe Glazing

Mai multe dintre modelele de ochelari adidas ofera posibilitatea de aplicare a lentilelor de vedere direct pe lentila ochelarului de sport chiar pana si la modelele a caror lentila este creata in 10 baze. Aceasta solutie RXOTM permite ajustarea ohelarului pentru o vedere perfecta atat in sport cat si in viata de zi cu zi.

Direct Glazing este un procedeu folosit de opticieni prin care potrivesc lentila de corectie optica direct pe lentila ochelarului de sport. Noua lentila RXO a ochelarului adidas dispune de un prim filtru care combina corectia optica cu beneficiile sistemul LST. Gama de lentile disponibile se extinde de la -4.0 dpt pana la +4.0 dpt.

Optical Adapter (RX)

Adaptorul optic este o optiune disponibila la ochelarii adidas prin care poti sa corectezi vederea prin atasarea unor filtre pe lentila dupa ce opticianul dumneavoastra a finalizat ajustarile acestora. Ele pot fi usor inlocuite cu filtre care nu dispun de corectie optica.

Lentile: LST Active

Aceasta tehnologie a lentilelor functioneaza ca un egalizator de culoare, sporind perceptia culorilor primare. Are ca rezultat o imbunatatire a perceptiei culorilor si o vedere de contrast ridicata . Perfect pentru sporturile in care se face o trecere brusca de la lumina spre umbra. Datorita acestei tehnologii a lentilelor se diminueaza stresul ochilor si imbunatateste vederea pentru sportul practicat, se disting mai clar detaliile si contururile, se armonizeaza in mod egal lumina si se reduce lumina la un nivel cat mai confortabil

Specificatii tehnice

Mai multe informatii

Produse cadou N/A
Culoare Black Shiny/Grey