Inchirieri suporturi schiuri si bare transversale

2-4 zile:        190.00 LEI
5-8 zile:        210.00 LEI
9-12 zile:      250.00 LEI
13-16 zile:    290.00 LEI

In cazul in care doriti sa inchiriati suporturi de schiuri si nu aveti nici bare transversale montate pe masina, puteti alege PACHETUL - SUPORTURI SCHIURI SI BARE TRANSVERSALE.

In acest fel puteti evita costurile suplimentare pentru achizitionarea suporturilor sau a barelor  transversale.

Pachetul contine cele mai bune solutii de bare transversale - THULE - la cele mai bune preturi, indiferent de masina care o aveti, fie ea de tip Sedan, Break, Hatchback sau SUV.

Pentru inchirierea unui sistem de bare transversale este nevoie de datele tehnice ale masinii:

- Marca si modelul masinii ( exe: Renault Laguna / Break - cu bare longitudinale )
- Anul fabricatiei ( ex: 2015 )
- Numarul de usi ( ex: 5 usi )

In pachet se regasesc si suporturile de schiuri - Thule SnowPack 7324 si Thule SnowPack 7326 - de cea mai inalta calitate, usor de utilizat si foarte elegante.

Aceste suporturi de schiuri va vor oferi un plus de spatiu in habitaclul masinii pentru o calatorie cat mai confortabila.

Cu aceste suporturi de schiuri se pot transporta schiuri sau placi de snowboard.

Atentie la schiurile carving - in functie de latime exista posibilitatea sa se poata transporta doar 5 perechi!

Suporturile oferite spre inchiriere in pachetul Inchirieri suporturi schiuri si bare transversale:

Thule SnowPack 7324

Thule SnowPack 7324 este un suport de schiuri cu prindere pe barele transversale, elegant si aerodinamic, compatibil cu toate tipurile de schiuri si snowboard-uri.

Suportul este conceput sa poata transporta toate modelele de schiuri si snowboard-uri, inclusiv tipurile moderne, mai subtiri.

Mentine schiurile si placile de snowboard in siguranta si fara a le zgaria, datorita cauciucului ultra-moale ce echipeaza bratele de prindere.Gratie sistemului integrat de arcuri verticale, inaltimea suportului se reduce in momentul in care este neincarcat.

Usor de deschis chiar si cu manusi, datorita butonului de apasare supradimensionat.

Pentru ca legaturile schiurilor sa nu atinga plafonul masini (in cazul barelor transversale mai apropiate de plafon), exista posibilitate cresterii inaltimii suportului prin adaugarea unor inaltatoare, care sunt incluse in pachetul de baza.

Securizeaza suportul de barele transversale, cat si schiurile in suport, cu ajutorul sistemului Thule One-Key (incuietorile fiind incluse).

Se fixeaza direct pe canalul T al barelor de aluminiu, cu ajutorul accesoriilor de montaj incluse, nefiind necesare scule aditionale. Se poate monta si pe barele de otel, prin achizitionarea separata a accesoriului Thule SquareBar Adapter 8897.

Respecta cele mai exigente standarde de siguranta, trecand testul City Crash si obtinand aprobarea TÜV.

Caracteristici suport:

Material: Aluminiu
Numar maxim perechi schiuri: 4
Numar maxim placi snowboard: 2
Latime suprafata incarcare (cm): 50
Greutate suport (kg): 3.8
Buton deschidere supradimensionat: Da
Antifurt suport: Da
Ajustabil pe inaltime: Da
Viteza maxima recomandata: 130 km/h
Certificat TUV: Da

Thule SnowPack 7326

Thule SnowPack 7326 este un suport de schiuri cu prindere pe barele transversale, elegant si aerodinamic, compatibil cu toate tipurile de skiuri si snowboard-uri.

Thule SnowPack 7326 este un suport de schiuri cu prindere pe barele transversale, elegant si aerodinamic, compatibil cu toate tipurile de schiuri si snowboard-uri.

Suportul este conceput sa poata transporta toate modelele de schiuri si snowboard-uri, inclusiv tipurile moderne, mai subtiri.

Mentine schiurile si placile de snowboard in siguranta si fara a le zgaria, datorita cauciucului ultra-moale ce echipeaza bratele de prindere.

Gratie sistemului integrat de arcuri verticale, inaltimea suportului se reduce in momentul in care este neincarcat.Usor de deschis chiar si cu manusi, datorita butonului de apasare supradimensionat.

Pentru ca legaturile schiurilor sa nu atinga plafonul masini (in cazul barelor transversale mai apropiate de plafon), exista posibilitate cresterii inaltimii suportului prin adaugarea unor inaltatoare, care sunt incluse in pachetul de baza.

Securizeaza suportul de barele transversale, cat si schiurile in suport, cu ajutorul sistemului Thule One-Key (incuietorile fiind incluse).Se fixeaza direct pe canalul T al barelor de aluminiu, cu ajutorul accesoriilor de montaj incluse, nefiind necesare scule aditionale.

Se poate monta si pe barele de otel, prin achizitionarea separata a accesoriului Thule SquareBar Adapter 8897. Respecta cele mai exigente standarde de siguranta, trecand testul City Crash si obtinand aprobarea TÜV.

Caracteristici suport:

Material: Aluminiu
Numar maxim perechi schiuri: 6
Numar maxim placi snowboard: 4
Latime suprafata incarcare (cm): 75
Greutate suport (kg): 4.8
Buton deschidere supradimensionat: Da
Antifurt suport: Da
Ajustabil pe inaltime: Da
Viteza maxima recomandata: 130 km/h
Certificat TUV: Da

Montajul se face GRATUIT la punctele de lucru din Cluj Napoca, Bucuresti, Timisoara, Tg. Mures, Brasov, Sibiu.

  • Pretul include TVA.
  • La perioada de inchiriere se adauga gratuit 2 zile - una inainte si una dupa, pentru instalarea/ dezinstalarea echipamentului.
  • La semnarea contractului se mai percepe o suma cu titlu de garantie.
  • Garantia va fi restituita in momentul predarii echipamentului inchiriat in aceeasi stare in care a fost predat.
  • La solicitarea unei cutii din acest pachet, va fi rezervat unul dintre produsele disponible.
  • Daca se doreste rezervarea unui anumit model, este nevoie de o confirmare expres a disponibilitatii acestuia.
Categories: Inchirieri portbagaje