Voucher cadouCutie portbagaj Neumann Northline Family 420 Negru Lucios

Mai multe poze

Cutie portbagaj Neumann Northline Family 420 Negru Lucios

Noua generatie de cutii Northline ale producatorului Neumann, sunt rezultatul multor ani de studii in privinta designului, materialului, proprietatilor si a cerintelor pietii. Dimensiunile 205 x 85 x 35 cm se bazeaza pe multi ani de experienta si reprezinta un raport optim intre volum (420 L), design si aerodinamica. 


Cutia are o forma eleganta si aduce un plus de lux pentru orice masina. Datorita dimensiunii sale, este potrivita pentru aproape orice fel de autoturisme - Hatchback, Combi, SUV, VAN. Forma ergonomica a partii inferioare asigura distribuirea uniforma a greutatii oricarei sarcini transportate.

Cod produs: NPB2125CCR
Aboneaza-te la alerte de pret
2.211,50 Lei

Neumann

 

 Voucher cadou

 Campanie MOL

Produse resigilate

Descriere produs

Detalii

Caracteristici:

Design sofisticat: Cutia este proiectata in colaborare cu studioul de design Dr. Pavel, care a fost implicat in proiectarea cutiilor de clasa mondiala. Caracteristicile aerodinamice, formele curate si elementele unice de design determina unicitatea acestei cutii. Datorita calitatii executiei, cutia are succes nu numai pe piata europeana, ci si pe piata mondiala.

Material de calitate superioara: In ceea ce priveste materialele, cutiile de talie Northline din seria 2017 apartin clasei absolute de calitate superioara. Cutia este fabricata intr-o fabrica complet automatizata - Neumann (CZ). Materialul 5 mm ABS (Acrylonitrilbutadienstyrene), care este un copolimer amorf termoplastic industrial, este deosebit de rezistent la stresul mecanic al PMMA (Acryl Protect) si are un strat pentru mentinerea proprietatilor mecanice si vizuale. Numai cei mai mari producatori mondiali de cutii de portbagaj cu prindere pe bare transversale utilizeaza aceasta combinatie.

Cutia este acoperita cu un strat de protectie impotriva luminii UV. Materialul isi pastreaza rigiditatea si flexibilitatea intrinseca. Nu se degradeaza de-a lungul anilor si nu devine fragila si maleabila. In acelasi timp, versiunea neagra a cutiilor este protejata impotriva supraincalzirii de la soare.

Doua mecanisme de prindere: Cutia este prevazuta cu doua mecanisme de prindere - mecanism de deblocare rapida pentru diametrul de pana la 50 mm si seria "T" pentru montarea pe orice suport purtator cu slot "T". (Whisbpar, WingBar, etc.)

In plus, cutia este prevazuta cu manere laterale, ceea ce, din nou, in ceea ce priveste complexitatea productiei, este utilizat doar de un grup restrans de producatori profesionisti (cu exceptia designului antracit). Acest lucru asigura o manevrare usoara, si  faciliteaza foarte mult deschiderea si inchiderea cutiei. Cutia poate fi accesata din ambele parti, este dotata cu o cheie care inchide in 6 puncte, cu arbore de aluminiu.

 

 

Obs: Viteza vehiculului trebuie adaptata intotdeauna in functie de incarcatura transportata si de conditiile de condus curente, cum ar fi tipul de drum, calitatea acestuia, conditiile de vant, intensitatea traficului si limitele de viteza aplicabile, dar, in niciun caz, nu trebuie sa depaseasca 130 km/h. Respectati intotdeauna limitele de viteza aplicabile si celelalte reglementari rutiere.

Va rugam ca inainte de folosire sa consultati manualul de utilizare si informatiile despre Siguranta si Intretinere!

Specificatii tehnice

Mai multe informatii

Material 5mm ABS + PMMA (protector UV)
Volum 420 L
Dimensiuni exterioare 205 x 84 x 35 cm
Lungime 205 cm
Latime 84 cm
Inaltime 35 cm
Capacitate de incarcare (kg) 75
Greutate 21 Kg
Sistem de prindere pe bare transversale
Deschidere Pe ambele parti
Inchidere centralizata Da
Nr. maxim de schiuri 7
Nr. maxim de snowboard-uri 5
Lungime maxima pentru schiuri (cm) 195
Compatibilitate cu AeroBar Da
Compatibilitate cu SquareBar Da
Viteza maxima recomandata: 130 Km/h
Culoare Negru Lucios
Certificat TÜV Da
Corespunde normelor "City Crash" Da
PRDP 0