Dragi clienti, conform recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru limitarea si prevenirea posibilelor îmbolnaviri cu Coronavirus (COVID-19) si din considerente de sanatate si grija pentru angajatii si clientii nostri, am luat urmatoarele masuri: Citeste masuri!

Toate Magazinele Aleo au fost redeschise. Comenzile telefonice se pot plasa in continuare iar depozitul nostru lucreaza la capacitate maxima pentru a onora toate comenzile.

Voucher cadouCutie portbagaj Neumann Northline Family 420 Gri Lucios

Mai multe poze

-7%

Cutie portbagaj Neumann Northline Family 420 Gri Lucios

Noua generatie de cutii Northline ale producatorului Neumann, sunt rezultatul multor ani de studii in privinta designului, materialului, proprietatilor si a cerintelor pietii. Dimensiunile se bazeaza pe multi ani de experienta si reprezinta un raport optim intre volum, design si aerodinamica. 


Cutia are o forma eleganta si aduce un plus de lux pentru orice masina. Datorita dimensiunii sale, este potrivita pentru aproape orice fel de autoturisme - Hatchback, Combi, SUV, VAN. Forma ergonomica a partii inferioare asigura distribuirea uniforma a greutatii oricarei sarcini transportate. Dimensiuni 205 x 85 x 35 cm, Volum: 420L

Cod produs: NPB2124CCR
Aboneaza-te la alerte de pret

Pret normal: 2.287,32 Lei ( -164.61 Lei)

Oferta: 2.122,71 Lei

Neumann

 

 Voucher cadou

Descriere produs

Detalii

Caracteristici:

Design sofisticat: Cutia este proiectata in colaborare cu studioul de design Dr. Pavel, care a fost implicat in proiectarea cutiilor de clasa mondiala. Caracteristicile aerodinamice, formele curate si elementele unice de design determina unicitatea acestei cutii. Datorita calitatii executiei, cutia are succes nu numai pe piata europeana, ci si pe piata mondiala.

Material de calitate superioara: In ceea ce priveste materialele, cutiile de talie Northline din seria 2017 apartin clasei absolute de calitate superioara. Cutia este fabricata intr-o fabrica complet automatizata - Neumann (CZ). Materialul 5 mm ABS (Acrylonitrilbutadienstyrene), care este un copolimer amorf termoplastic industrial, este deosebit de rezistent la stresul mecanic al PMMA (Acryl Protect) si are un strat pentru mentinerea proprietatilor mecanice si vizuale. Numai cei mai mari producatori mondiali de cutii de portbagaj cu prindere pe bare transversale utilizeaza aceasta combinatie.

Cutia este acoperita cu un strat de protectie impotriva luminii UV. Materialul isi pastreaza rigiditatea si flexibilitatea intrinseca. Nu se degradeaza de-a lungul anilor si nu devine fragila si maleabila. In acelasi timp, versiunea neagra a cutiilor este protejata impotriva supraincalzirii de la soare.

Doua mecanisme de prindere: Cutia este prevazuta cu doua mecanisme de prindere - mecanism de deblocare rapida pentru diametrul de pana la 50 mm si seria "T" pentru montarea pe orice suport purtator cu slot "T". (Whisbpar, WingBar, Atera RDT, Rafturi Rhino, ...)

In plus, cutia este prevazuta cu manere laterale, ceea ce, din nou, in ceea ce priveste complexitatea productiei, este utilizat doar de un grup restrans de producatori profesionisti (cu exceptia designului antracit). Acest lucru asigura o manevrare usoara, si  faciliteaza foarte mult deschiderea si inchiderea cutiei. Cutia poate fi accesata din ambele parti, este dotata cu o cheie care inchide in 6 puncte, cu arbore de aluminiu.

 

 

Specificatii tehnice

Mai multe informatii

Volum (l) 420
Dimensiuni exterioare 205 x 85 x 35 cm
Lungime cutie (cm) 205
Latime cutie (cm) 85
Inaltime cutie (cm) 35
Capacitate de incarcare (kg) 75
Greutate cutie (kg) 21
Sistem de prindere pe bare transversale
Deschidere Pe ambele parti
Inchidere centralizata Da
Nr. maxim de schiuri 7
Nr. maxim de snowboard-uri 5
Lungime maxima pentru schiuri (cm) 195
Culoare Gri Lucios
Certificat TÜV Da
Corespunde normelor "City Crash" Da