Dragi clienti, conform recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru limitarea si prevenirea posibilelor îmbolnaviri cu Coronavirus (COVID-19) si din considerente de sanatate si grija pentru angajatii si clientii nostri, am luat urmatoarele masuri: Citeste masuri!

Coronavirus: regulament acces in reteaua de magazine ALEO

Avand in vedere situatia generata de raspandirea infectiei cu Coronavirus (2019-nCoV), pentru protectia angajatilor si a clientilor magazinelor noastre, am luat urmatoarele masuri:

Permitem accesul in magazine doar a cate unui client.

Accesul in magazin se va face doar dupa dezinfectarea mainilor, solutia necesara fiind oferita de catre personalul nostru. In caz de refuz, clientul va fi invitat sa paraseasca magazinul.

In cazul in care un client tuseste, acesta va fi invitat sa poarte masca de protectie. In caz de refuz, acesta va fi invitat sa paraseasca magazinul.

 Pentru comenzile online cu Ridicare din magazin Recomandam efectuarea platilor ONLINE sau cu CARDUL in cazul comenzilor facute cu ridicare din magazine pentru a va proteja atat pe dvs. cat si pe colegii care lucreaza in magazinele fizice.

Comenzile telefonice se pot plasa in continuare iar depozitul nostru lucreza la capacitate maxima pentru a onora toate comenzile. Va multumim pentru intelegere.

Pe durata efectuarii montajului de Accesorii Auto va recomandam sa pastrati o distanta fata de angajatii nostri sau sa ramaneti in masina.

Suspendam partea de inchirieri in toate magazinele din tara pana la data de 01.04.2020.

Ne pare rau pentru disconfortul creat.

Regulamentul intra in vigoare din 13.03.2020