Coronavirus: regulament acces in reteaua de magazine ALEO

Avand in vedere situatia generata de raspandirea infectiei cu Coronavirus (2019-nCoV), pentru protectia angajatilor si a clientilor magazinelor noastre, am luat urmatoarele masuri:

Permitem accesul in magazine doar a cate unui client.

Accesul in magazin se va face doar dupa dezinfectarea mainilor, solutia necesara fiind oferita de catre personalul nostru. In caz de refuz, clientul va fi invitat sa paraseasca magazinul.

In cazul in care un client tuseste, acesta va fi invitat sa poarte masca de protectie. In caz de refuz, acesta va fi invitat sa paraseasca magazinul.

 Pentru comenzile online cu Ridicare din magazin Recomandam efectuarea platilor ONLINE sau cu CARDUL in cazul comenzilor facute cu ridicare din magazine pentru a va proteja atat pe dvs. cat si pe colegii care lucreaza in magazinele fizice.

Comenzile telefonice se pot plasa in continuare iar depozitul nostru lucreza la capacitate maxima pentru a onora toate comenzile. Va multumim pentru intelegere.

Pe durata efectuarii montajului de Accesorii Auto va recomandam sa pastrati o distanta fata de angajatii nostri sau sa ramaneti in masina.

Suspendam partea de inchirieri in toate magazinele din tara pana la data de 01.04.2020.

Ne pare rau pentru disconfortul creat.

Regulamentul intra in vigoare din 13.03.2020

Actualizare 25.10.2021:
Activitatea cu publicul a operatorilor economici care au ca obiect principal de activitate comercializarea produselor nealimentare este permisa doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii cu virusul SARS-CoV-2.

Pentru accesul in magazin este necesara prezentarea certificatului verde in format electronic sau printat.